Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2013. 20:44h.

El PSC diu que el 'cas Palau' i Método 3 no són "comparables"

Lucena afirma que l'espionatge a Camacho és de "Mortadelo y Filemón"

El PSC diu que el 'cas Palau' i Método 3 no són "comparables"

Lucena, durant la roda de premsa

El portaveu del grup parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha assenyalat que el 'cas Palau' no és "comparable" amb el 'cas Método 3".

El diputat, preguntat per e-notícies sobre si el PSC hauria de donar explicacions per la seva presumpta vinculació amb l'espionatge a Alícia Sánchez-Camacho, ha comentat que no són casos "comparables".

"Són de galàxies tan diferents per les conseqüències que tenen un hipotètic cas de Mortadelo y Filemón i un cas on el jutge i el fiscal diuen que hi ha indicis del que hauria estat el finançament il·legal a Catalunya més greu des de la restauració democràtica", ha explicat.

"Comparar-los crea el perill de crear una confusió que els ciutadans no mereixen", ha afegit abans d'insistir en que el 'cas Palau' "és un tema d'una envergadura colossal". En aquest sentit, Lucena ha dit que "fins i tot el setmanari The Economist" ha parlat de la trama que esquitxa CiU.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Tucidides, lo bages, 31/07/2013 - 19:34

Es obvi que no tenen res a veure,però en el fons és molt més greu la martingala muntada pel PSC i PP per enverinar el procés sobiranista català.
El cas Palau,centrat en un cleptòman del patonat FAES,és consequència del deficient sistema de finançament dels partits,el caddie de la Chacon ho sap bé

#1 pip, Igualada, 30/07/2013 - 21:51

Pujol, Mas, Millet i Prenafeta fa 33 anys que funCiUnen, encara ara, no tant a CAT, o a Ecscaña, però sí a Andorra, Luxemburg, Suïssa, Liechtenstein, els Estats Units, Panamà, Mèxic, Argentina, Brasil, les illes Caiman, Guernsey, Mònaco i Gabon... Mètode3 només PPSOEciufunCiUnava a La Camarga.