Publicitat
Política · 2 de Maig de 2017. 13:12h.

El PSC diu que “el Govern sap que no farà cap referèndum”

Granados ironitza que “no es posen d’acord ni sobre qui ha d’encarregar les urnes”

El PSC diu que “el Govern sap que no farà cap referèndum”

El PSC ha advertit que no permetrà que cap del seus regidors ni alcaldes col·laborin, ni activa ni passivament, en un referèndum que no sigui acordat amb l’Estat, segons ha reconegut la seva portaveu, Eva Granados, en roda de premsa. Tot i això, la dirigent socialista ha afirmat que “el Govern sap que no farà cap referèndum il·legal” i, per tant, parlar d’això, és fer “política ficció”.

Granados ha ironitzat que “els fulls de ruta del Govern canvien cada setmana” i ha denunciat que “el Govern incompleix les lleis i posa en qüestió l’Estat de dret”. També s’ha referit a l’enquesta del CEO, que preguntarà sobre la possibilitat de saltar-se la llei, i ha considerat que “no és normal que el Govern faci aquesta pregunta ni el context que la fa”.

“No donarem suport a cap referèndum il·legal, ni els alcaldes ni els regidors”, ha indicat, a més de lamentar que “no entenem que les institucions formin part d’una cosa que és saltar-se la llei, no ho contemplem”. Tot i això, s’ha mostrat convençuda que no hi haurà referèndum i ha ironitzat que al Govern “no es posen d’acord ni sobre qui ha d’encarregar les urnes”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe.----, andorra, 02/05/2017 - 14:26

de verdad, como si le importara a alguien q no sea cargo publico del psc, lo q piensan los del psc, a ver si en las proximas desapareceis de una vez, q sois lo peor, pq no estais con nadie mas q con quien controle el presupuesto. Y lo de dejar a colacau pensando q os hara el trabajo sucio, ha sido el mayor error de todos.

#1 patimpatampatum , Barcelona , 02/05/2017 - 14:13

Les urnes les comprarà Llach que es un patriota i te un "raconet" per si cal.