Política · 30 de Juny de 2009. 19:29h.

El PSC diu que Mascarell fa de "president de l'Ateneu"

Ferran considera que l'opinió de l'exconseller és "respectable i discutible"

El PSC diu que Mascarell fa de "president de l'Ateneu"

El diputat del PSC Joan Ferran

El portaveu del PSC, Joan Ferran, ha restat importància a l'article d'opinió de l'exconseller Ferran Mascarell en el que apostava per una nova relació amb el PSOE. Ferran ha afirmat que Mascarell "fa d'ateneista" i "de president de l'Ateneu", malgrat que només és vicepresident d'aquesta entitat. "Les seves opinions són respectables i discutibles", ha afegit en roda de premsa a la cambra catalana.

El portaveu socialista també ha assegurat que, en el PSC, hi cap "un ventall molt ampli de sensibilitats" i que hi ha gent de procedència "llibertària, catalanista, social-demòcrata" a més de la "tradició del PSOE". Joan Ferran ha recordat que "en els partits que tenen gran suport electoral, com CiU, hi ha persones que poden tenir posicions contraposades".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 joan, Badalona, 01/07/2009 - 11:03

Em sembla que al "Masqui" l'hi queda un TN al psoe.Benvingut a la Casa Gran del Catalanisme. Seràs el proper Conseller d'Ensenyament! Amb tu els mestres si que aniran rectes!

#4 Ivan, Sabadell, 01/07/2009 - 10:40

Kropotkin, ets patètic. Et repeteixes més que l'all. Torna a la tribu.

#3 Xavier, SPB, 01/07/2009 - 08:28

Si el comissari politic Ferran critica a un militant, a aquest li queden menys dies al PSC que a l'Eto'o a can Barca. Es el que tenen els comissaris, disparen contra qualsevol que vulgui pensar independentment de la direccio. Aquest ja no surt a la foto

#2 Kropotkin, Vic, 01/07/2009 - 08:01

Lo del Ateneo se está convirtiendo en un refugio de nazionanlistas ultramontanos con facultades mentales perturbadas y repletos de subvenciones...

#1 kim, hospi, 30/06/2009 - 19:53

Ja trigaba massa la maquina propagandistica del psoe i el Juan Ferrando al capdavant a desdir-se... tot val per ser ministre. Oi Ferran?