Publicitat
Política · 27 d'Agost de 2008. 10:02h.

El PSC diu que tota la culpa és de CiU

Zaragoza els hi retreu el pacte amb el PP, diu que "les formes són molt importants" i els hi demana "educació"

El Secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha culpat, en una entrevista a Els Matins de TV3, a CiU dels problemes en finançament de Catalunya pel seu acord amb el PP al 2001. "la diferència és la fermesa del Govern actual. Els anteriors Governs no van plantejar la fermesa actual, sinó no tindríem els problemes que tenim ara. I es van equivocar i hem tingut que rectificar i aquesta és la clau. Quan al 2001 es va fer l'acord CiU-PP, que els convergents van presentar com a definitiu, que fins i tot van eliminar la claúsula de revisió".

"El senyor Mas va acceptar un acord en finançament que no li permetia la revisió, i aquest és el problema que tenim ara. Tenim problemes perquè no es va fer un bon acord", ha reiterat, a més d'enviar un nou missatge a la federació nacionalista: "les formes són molt importants, són fonamentals per a arribar a acords. I ara s'ha de tenir fermesa i educació per a arribar a un acord. Perquè nosaltres volem arribar a acords...".

Zaragoza també ha dit que "estem convençuts que arribarem a un acord, ara estem a la negociació", i en aquest sentit ha lamentat que "la gent quan estàs jugant quarts de final ja vol jugar la final". "No ens entra al cap que es puguin presentar uns pressupostos que vagin contra els interessos de Catalunya i per això nosaltres hem donat suport, estem convençuts, el que passa és que encara no s'han presentat, però nosaltres sempre hem votat els pressupostos perquè li ha anat bé a Catalunya", ha afegit.

Zaragoza, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Josep, Barcelona, 28/08/2008 - 13:07

Fora cortines de fum. No estem renagocian res. Estem demanant que és compleixi una llei! L'estatut de Catalunya. No torneu a mirar enrera i exigiu a qui toca que compleixi la llei.

#21 pep, manresa, 27/08/2008 - 22:10

Fa cinc anys que patim el Tripartit, i en aquests cinc anys no s'ha vist cap millora en res, al contrari, tot està molt pitjor que abans.
Ara CiU a la oposició dóna suport a un front comú dels catalans, cosa que abans no s'havia vist mai.

#20 CATALONIA IS NOT SPAIN, CARDEDEU, 27/08/2008 - 21:58

EL PROBLEMA ES ESPAÑA I LA MANCA D'UNIO DELS CATALANS

#19 Meliq Salau, Reus, 27/08/2008 - 20:37

Zaragoza i Iceta ja han pactat amb Rubalcaba que despres de l'estiu el Govern acceptara l'acord que es prengui per majoria al Consejo de Politica Fiscal y Financiera, ja que es el que pertoca a una Comunidad Autonoma de regim comu com ho es Catalunya

#18 ITACA, barcelona, 27/08/2008 - 18:35

zaragoza , A QUI VOL ENGANYAR AQUEST HOME? PER QUÈ SEMPRE DIU EL MATEIX I ELS PEERIODISTES CALLEN? NO ES POT SER TAN NEFAST!I TAN NEGATIU TAN SECTARI...........