Política · 31 de Març de 2014. 09:51h.

El PSC diu que van votar pakistanesos perquè “tenen una ideologia progressista"

Carles Martí admet que tenien "dificultats idiomàtiques"

El PSC diu que van votar pakistanesos perquè “tenen una ideologia progressista"

Carles Martí, primer secretari del PSC a Barcelona

El PSC assegura que no hi ha hagut irregularitat en les primàries celebrades aquest cap de setmana, tot i les acusacions d'un dels candidats. En declaracions a El món a RAC1, el primer secretari del PSC a Barcelona, Carles Martí, ha defensat que van votar pakistanesos perquè “tenen una ideologia progressista”. “El que vam comprovar són dificultats idiomàtiques, però aquestes persones tenien una referència. Són persones que la seva ideologia és una ideologia progressista, socialista”, ha dit.
 
“També hem vist militants d'altres partits que han vingut a votar”, ha explicat Martí, a més de recordar que “aquest era el reglament d’aquestes primàries. Quan hàgim acabat, les analitzarem i marcarem els nostres punts específics per un altre reglament: més garanties, més capacitat de filtratge perquè tothom pugui venir, però alhora tingui el sentiment que es fa el que toca i com toca.

També ha negat, en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", que es manipulessin els vots d'immigrants a favor del candidat oficialista, Jaume Collboni. Preguntat sobre les denúncies d'irregularitats de diversos testimonis i periodistes que van advertir que s'havien repartit paperetes de Jaume Collboni a grups de ciutadans pakistanesos a pocs metres de col·legis electorals, Martí ha afirmat que els immigrants que hi van participar només van tenir com a dificultat entendre la papereta ja que "se'ls preguntava en castellà i, per tant, la dificultat va ser comunicar-se".

Però, segons ell, aquests ciutadans "coneixien bé el procés ja que diferents candidats, Jaume Collboni, però no només Jaume Collboni, han participat en actes amb la comunitat pakistanesa i, per tant, són persones que han volgut acostar-se al nostre procés".

Carles Martí ha valorat molt positivament el procés de primàries obertes a tota la ciutadania, tot i la minsa participació, que ha estat de 7.400 vots. "Per una primera vegada és un molt bon resultat. Estem molt contents. La idea de sembrar la llavor de les primàries obertes l'hem aconseguit", ha afirmat Martí.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#13 Pere, Comarca Garraf, 31/03/2014 - 21:12

Excuses del PsC, sou ... pro multi ètnics... i trituradors d` identitats forjades amb el patiment dels pobles.

Escampeu els problemes. Embolicadors ! Desorientats !

I progressistes, que molts, volen conduir sense casc ?

#12 El mico de l'anís, Badalona, 31/03/2014 - 17:40

Però si, preguntats pels periodistes, no sabien ni què es feia allà! Els devien prometre feina o llicències per obrir botigues.

#11 LN, Barcelona, 31/03/2014 - 14:26

Les explicacions que dóna fan molta vergonya a qualsevol mínimament racional i demostra perquè el PSC s'enfonça sense remei. Si aquesta vegada han votat 7.000 persones em jugo un pèsol que a la segona volta, ni la meitat. Ja pot estar content en Trías. Té la alcaldía assegurada, per desgracia.

#10 Ara l'hi diuen "progressisme"..., BCN, 31/03/2014 - 13:05

Us podria enviar molts videos interessants sobre el concepte del "progressisme" Pakistaní... i les seves habilitats degollant lentament, que no tenen rès a envejar a les dels cartels Mexicans.

#9 egarense, Terrassa, 31/03/2014 - 12:36

ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,jaja,ja y JA

Hoy he visto a una mujer pakistani conduciendo un cohe en mi barrio, ja,ja,ja,ja ja,ja PROGRESISTAS ?? JA