Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2015. 13:33h.

El PSC empata amb el PPC

La marxa de Geli deixa els socialisetes amb 19 diputats, els mateixos que els ‘populars’

El PSC empata amb el PPC

Marina Geli, en una foto d'arxiu

Marina Geli és a partir d’avui diputada no adscrita, després que la mesa hagi tramitat aquest matí el seu escrit d’abandonament del grup socialista, formació que perd un diputat i en passa a tenir, per tant, dinou, els mateixos que el PPC.

Geli, diputada del grup socialista des de la V legislatura, canviarà demà d’escó al saló de sessions i n’ocuparà un a l’última bancada, al costat del grup de Ciutadans.

Com a diputada no adscrita, Geli manté els drets que el reglament reconeix a tots els parlamentaris individualment. Les seves intervencions al ple o l’única comissió de què podrà formar part són qüestions, entre d’altres, que la mesa haurà de decidir en una altra reunió.

També a partir d’avui David Pérez ha adquirit la plena condició de diputat i s’ha incorporat al grup socialista en substitució de Daniel Fernández. Pérez, que ja havia estat diputat les legislatures VI, VII i VIII, podrà ocupar demà el seu escó durant el ple.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 03/02/2015 - 18:00

Y pensar que esta tipa llego a consellera.... Como esta el pais... Jua, jua, jua,... El que pueda que huya lejos de aqui... Jua, jua, jua,...

#2 Pepón, Bcn, 03/02/2015 - 17:24

Mírala ahí sentada en un escó que sabe que no le pertenece; pura casta. P.D. Ya sé que legalmente el escó le pertenece, pero ella sabe que de hecho NO.

#1 MANOLO, Barcelona, 03/02/2015 - 13:55

LA PAJARITA GELI NO QUIERE RENUNCIAR A LA SOPA BOBA

ES PATÉTICO LO DE ESTOS SOBERANISTAS DE ÚLTIMA HORA


VEREMOS QUE APORTA DESDE EL GALLINERO