Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2010. 19:42h.

El PSC encara confia en una "Espanya federal"

De Madre reivindica la "necessitat" del poble català d'expressar que és una nació

El PSC encara confia en una "Espanya federal"

La vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre. (Foto: ACN)

Ocupant un lloc en la capçalera de la manifestació, la vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, ha insistit que s'ha de continuar treballant des de l'Espanya de les autonomies per arribar a un model federal. "Cal insistir en la unitat del poble de Catalunya entorn l'Estatut i per això la senyera ens aplega a tots", ha declarat De Madre que ha assistit a la manifestació acompanyada d'altres càrrecs socialistes com els consellers d'Economia, Antoni Castells, el del PTOP, Joaquim Nadal, el d'Educació, Ernest Maragall, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, la titular de Salut, Marina Geli, la consellera de Treball, Mar Serna i el d'Agricultura, Joaquim Llena, entre d'altres.

"Estic molt contenta de la participació massiva, cívica i plural perquè hi ha una necessitat d'expressar que som un poble, que som una nació", ha afirmat De Madre que ha afegit que cal treballar per l'autogovern. "Volem participar de l'Espanya federal i de l'Europa plural", ha afirmat.

La vicepresidenta socialista ha assenyalat que Catalunya ha de respectar "els altres" però que ha de demanat que se li respecti la llengua, la història i la cultura. "També hem de respectar la llengua que compartim amb la resta d'Espanya, però sense imposicions", ha indicat. Pel què fa a la sentència del TC, De Madre ha dit que no els ha agradat "algunes qüestions que diuen certs membres del tribunal".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 joan, barcelona, 12/07/2010 - 19:12

aquesta no se que ens vol vendre encara.

#17 Luigi, Bcn, 11/07/2010 - 17:41

De madre, que vas fer el 'cuento' de la fibromialgia per marxar a temps de l'ajuntament corrupte de Santa Coloma i colocar-te al Parlament...

#16 José, BCN, 11/07/2010 - 16:56

Esta sra. piensa de igual manera que el sr. Alfonso Guerra. Obsoleta y acabada politicamente lo que tiene que hacer es quedarse en casa.

#15 PEP PEPOT, GAVA, 11/07/2010 - 16:16

PSC GAME OVER

#14 Sergi, BCN, 11/07/2010 - 13:30

jaja...de madre! el país ha canviat i tu no te n'adones...qui se la creu la farsa del federalisme? Ni tu!