Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2011. 14:43h.

El PSC encoratja CiU a portar Zapatero als jutjats

Recomana que reclami els 1.450 milions "per la via contenciosa administrativa"

El PSC encoratja CiU a portar Zapatero als jutjats

Nadal i Montilla, en una imatge d'arxiu

El PSC, que votarà a favor de la moció de l'Entesa que reclama els 1.450 milions dels fons de competitivitat per a Catalunya, ha emès un comunicat en el que recorden que "el Govern de Catalunya té la potestat d’incorporar en la previsió d’ingressos del projecte de Pressupostos de la Generalitat pel 2011, els 1.450 milions d’euros corresponents al Fons de Competitivitat".

"El Govern de Catalunya pot i ha de reclamar-ne l’abonament per la via contenciosa administrativa i els Governs de Catalunya i Espanya han de negociar discretament una solució a aquesta problema", afegeixen.

Igualment reiteren "la nostra disposició a col·laborar en aquest procés qüestió i a defensar on calgui l’abonament al llarg de 2011 de l’anticip del Fons corresponent a aquest exercici".

Tot i això, consideren que l'Executiu català "està cometent gravíssims errors pel que fa a la negociació amb el Govern d’Espanya i la seva pròpia gestió econòmica". En aquest sentit els hi retreuen que "juguin permanentment a l’ambigüitat sobre l’encaix de Catalunya en el conjunt d’Espanya, impulsant les consultes independentistes, en les que va participar fins i tot el president Mas, tot i que ho fes en forma vergonyant".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Carrasclet, Girona, 28/04/2011 - 11:59

I perquè no ho feien ells mentre van governar?

#7 kim, hospi, 28/04/2011 - 02:41

El PSC faria lo que sigui menys recolçar a catalunya que ja ho sabem tots. Mira que sou trepas els sociates. Teniu dignitat?

#6 Mesetario, Madrid, 27/04/2011 - 23:00

Pero tadavía queréis más dinero, por Dios si ya nos habéis vaciado los bolsillo a todos los españoles.
Mira, eso os pasa por votar a los socialistas y gente de la siniestra, echad un vistazo y veréis que cosa que tocan cosa que la joden, lo dejan hecho un erial, parecen el caballo de Atila.

#5 joan, manresa, 27/04/2011 - 20:18

Sí clar que sigui CiU qui li porta ,tots solets.,oi?.Axís un cop feta la denuncia tal día fará un any,temps i temps i favor al PSOE per no liquidar are.,no saben rés aquesta colla de ban...Axó sí,amb el Sr.Montilla li van anar liquidant cada any,clar los suyos..Van per asfixiar a CiU,amb morru

#4 pere, santcu, 27/04/2011 - 18:57

Quan fou mort lo combregaren... a buenas horas mangas verdes