Publicitat
Política · 27 de Desembre de 2009. 10:43h.

El PSC enterra el tripartit

José Zaragoza diu que "no volem governar amb pactes amb ningú, aspirem a governar sols"

El PSC enterra el tripartit

José Montilla, amb Carod i Saura, en una reunió (Foto: Jordi Bedmar)

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat que "nosaltres aspirem a governar sols. És la nostra voluntat. Si hem treballat en aquestes dues legislatures amb molta intensitat és per governar sols. El nostre objectiu fonamental és governar sols per aplicar el nostre programa".

En una entrevista a l'Avui, ha manifestat que "no volem governar amb pactes amb ningú, perquè haver de negociar amb socis és complicat i difícil i moltes vegades es fan coses que no són exactament les que un defensa".

Sobre un possible acord amb CiU, Zaragoza ha assenyalat que "la novetat no és si governem amb CiU o no, la novetat és que CiU no descarta pactar amb el PP justament en el moment en què l'ofensiva popular és més agressiva contra la llengua catalana i quan han presentat el recurs contra l'Estatut. Nosaltres sí que descartem un govern amb el PP" i ha afegit que "és improbable, només ho faríem en un escenari de necessitat nacional, quan no queda més remei. Però ara no ens hi trobem. Socialistes i convergents som els partits alternatius, i en situació normal els partits alternatius no pacten".

Per últim, ha dit que "el senyor Muñoz era i és amic meu. Personalment no m'acabo de creure tot això que li imputen, però és la meva opinió subjectiva".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 sulfuro sulfuro, Barcelona, 29/12/2009 - 17:09

Jano (Barcelona) De acuerdo con que será Mas y será más corrupcion, más opresión
nacionalista y más ridículo.
Somos un pueblo desgraciado para que no tengamos, de momento, otra alternativa que ir de Herodes a Pilatos.
Jano tenía 2 caras. Como CiU

#23 Julio, Barcelona, 28/12/2009 - 18:48

Me molesta que se critique al Gobern por la mala situación de Catalunya. Los que critican, no deben ver los anuncios que el Gobern pone continuamente en la tele. Por favor, miren mas tele y valoraran la labor del tripartit, son muy buenos, vale.

#22 jj, sant cugat del valles, 28/12/2009 - 11:34

amb els del tripartit hem pasa com amb els mossos, tants anys esperant per acabar desitjant que torni la guardia civil, que torni ciu, per favor!!!

#21 joan, manresa, 28/12/2009 - 11:23

Cal mirar ve aquesta entrevista.De totes las preguntas en las sebas cuntestas sempre surt directament o CiU o el PP,i indirectament tots dos..Ridicul,demagójic i esperpent.Governar sols.?Jejej.Perdoni que rigui,amb el PPsegur,amb CiU si aquests la cag

#20 joan, barcelona, 28/12/2009 - 10:56

dons amb els vots que va treure el montilla a les ultimes eleccions ,si no foteu un cop d´estat amb la chacon i els tancs ,ja m´esplicaras com? monsieur la demagogie.