Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2012. 10:36h.

El PSC enterra les primàries

Pere Navarro diu que el candidat "s’escollirà amb els mecanismes democràtics" del partit

El PSC enterra les primàries

Pere Navarro

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha afirmat que la formació no celebrarà primàries per escollir el candidat a la presidència de la Generalitat i ha apuntat que “és qüestió de dies” saber el nom del candidat a la presidència.

En una entrevista a El món a Rac-1, ha expressat que "amb el temps que ens ha donat el senyor Mas, serà impossible celebrar aquest tipus de primàries".

Sobre quan obriran el procés per conèixer el candidat del PSC, el líder dels socialistes catalans ha expressat que “estem parlant de dies i no de setmanes, probablement amb el límit màxim d’una setmana” i ha afegit que “el candidat del PSC s’escollirà amb els mecanismes democràtics que sempre ha tingut el nostre partit. Ha de ser un mecanisme àgil”.

Navarro ha explicat que "el programa electoral del PSC inclourà una proposta molt clara del que és la relació entre Catalunya i Espanya: que és anar cap a un estat federal i que això implicarà un canvi a la Constitució que s’haurà de referendar per part de la ciutadania".

Finalment, ha dit que “hi ha moltes persones que pensen que la independència els resoldrà tots els seus problemes i la independència amb un govern de dretes no els resoldrà el seus problemes”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Bacus, Sort, 26/09/2012 - 19:37

El Psc te de tot menys "mecanismes democràtics".

http://fixatbe.blogspot.com.es/

#3 Elías, Baix Llobregat, 26/09/2012 - 16:35

Montserrat, que hi fàs encara en aquest sot?

#2 Albert, barcelona, 26/09/2012 - 13:06

Endavant Navarro. Ho estas fent molt bé. A veure si acabes d'ensorrar el PSC-PSOE d'una vegada. Hi ha militants i votans del PSC que ja no t'escolten i volen un altre partit netament catanista i trencar amb el PSOE

#1 tal vez, exsociata, 26/09/2012 - 10:52

El PSC tiene que centrar su campaña en la política social, con propuestas concretas. Si se deja llevar al terreno identitario, no nos sirve.