Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2008. 15:42h.

El PSC equipara prostitució i "vendre melons"

"Imaginis vostè que un 'cubanito' o un equatorià que ven melons hagi de ser interpel·lat"

El diputat del PSC, Roberto Labandera, ha rebutjat en nom del seu partit una esmena de CiU a la Llei de Carreteres per prohibir la prostitutució a les voreres per raons de seguretat. Labandera, en resposta al diputat convergent Josep Rull, ha afirmat que "la proposta de CiU és molt fragmentada", atès que "és parcial, és transitòria i és discrecional".

Labandera ha anat més enllà i ha dit que la proposta convergent de modificació de llei de carreteres "planteja una altre problema: imaginis vostè que a les carreteres -on no només s'ofereixen serveis sexuals sinó també una altre mena de serveis-, en unes altres circumstàncies de la meva vida aquest uruguaià [país d'origen de Labandera] o un 'cubanito' o un equatorià que es dediqui a vendre melons per les carreteres hagi de ser interpel·lat pels mossos per veure si s'estan oferint o no serveis sexuals".

La comparació ha aixecat les rialles de diputats del PSC com Joan Ferran i els gestos d'incredulitat del propi Josep Rull. Tot i això, Labandera ha reiterat que la proposta "és parcial, és transitòria i no modifica la situació de la prostitució".

Labandera pateix pels venedors de melons
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Niu Hamxer, USA, 18/07/2008 - 13:30

Tenen tota la raó. Es com vendre dos melons i una cloïssa.

#11 perplex, Horta, 18/07/2008 - 12:35

Caldria explicar al diputat uruguaià que hi ha una cosa que és la dignitat de les persones que no es veu afectada per vendre melons. En canvi, obligar a algú a prostituir-se a peu de carretera atempta a la dignitat humana de la pobra noia.

#10 Paco, tortella, 17/07/2008 - 21:26

No se si aquest uruguaià com jo, ha vist l'estat de les carreteres on aquestes senyoretes venen melons, i son utilitzades com a mercaderia com els melons o les condicions en com venen els seus melons i a qui beneficia la venta de melons i melonaires

#9 Josep, Barcelona, 17/07/2008 - 21:18

Manifestació demà divendres a les 11:30 davant de Catalunya Ràdio! Porteu les cassoles i les pancartes. A tots ens volen arrencar, tots som crosta.

#8 Ramon, Barcelona, 17/07/2008 - 20:06

No es pot equiparar: jo no sé de cap mare de sociata que vengui melons.