Publicitat
Política · 18 de Gener de 2010. 14:54h.

El PSC es fa enrere sobre la immigració

La direcció socialista ordena als seus regidors a Vic que rebutgin la normativa

La comissió executiva del PSC ha donat ordres als seus regidors en l'Ajuntament de Vic (Barcelona) perquè no donin suport qualsevol modificació restrictiva en el padró de la ciutat per a dificultar l'empadronament dels immigrants irregulars.

El portaveu i viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha dit que "tots aquells que han volgut barrejar de forma interessada el padró com un instrument de control o de combat contra la immigració il·legal estan intentant confondre a l'opinió pública o mentint directament".

En la roda de premsa posterior a l'executiva ha afegit que "nosaltres hem instruït als nostres regidors de Vic per a que aquesta normativa no sigui aprovada, perquè aquesta mesura no s'ajusta a la legalitat".

Iceta ha criticat la normativa de l'Ajuntament de Vic perquè "qui nega l’empadronament està negant qualsevol possibilitat real de control sobre la immigració i d’atenció sobre les persones immigrades”.

Miquel Iceta, després de la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 18/01/2010 - 19:16

EL PATETISME, LA CARA DURA I L'INMORALITAT POLÍTICA TENEN UN NOM...PSC/PSOE

#6 Raimon, Barcelona, 18/01/2010 - 18:49

Jo estic a favor d'ajudar als nouvinguts i de seguir empadronant-los com fins ara. Cap persona és il·legal. Ara bé, el senyor Iceta s'equivoca, és totalment legal això que es fa a Vic.

#5 joan, manresa, 18/01/2010 - 18:17

Sr.Iceta,el problema immigratori,no es de Vic solament,afecta ya Catalunya i una part d'Espanya,si pot girar el coll miri cap a Europa també,tenim un problema i caldrá alguna solució.Del contrari crexeran Anglades per tot arreu i amb raó.No amaguem el

#4 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 18/01/2010 - 17:44

Los antiguos feudos izquierdistas de Francia, son el vivero de votos de Lepen. La demagogia ha conseguido que las clases trabajadoras pierdan sus derechos en favor de los emigrantes y se deterioren los servicios, poniéndolos en contra. Aquí pasa lo mismo

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 18/01/2010 - 17:09

¿Será verdad aquello de que los socialistas sólo aciertan cuando se retractan?