Publicitat
Política · 11 de Març de 2009. 15:21h.

"El PSC és la claca de Zapatero"

L'oposició es pregunta "de què serveixen els 25 diputats del PSC"

El fet que el PSC votés al Congrés dels Diputats en contra d'una proposició de llei de la que va votar a favor al Parlament que proposava elevar el Salari Mínim Interprofessional (SMI) ha provocat les crítiques de l'oposició, fins i tot d'Esquerra. La portaveu del PPC, Dolors Montserrat, s'ha preguntat "de què serveixen els dos ministres, els 25 diputats al Congrés i els 10 senadors del PSC" i ha insistit que "el senyor Montilla i el senyor Zapatero són el mateix: menteixen i enganyen als catalans sistemàticament". "Tot això per a què serveix, en què ens ajuda, quina gestió han fet?", ha reiterat. "Són la claca del senyor Zapatero: només serveixen per aplaudir".

El portaveu de CiU, Oriol Pujol, s'ha preguntat també "de què serveixen els 25 diputats del PSC?" i ha afirmat que la votació en contra a Madrid suposa "la incapacitat que té el Partit Socialista de defensar els interessos de Catalunya". La portaveu d'Esquerra, Anna Simó, ha fet servir les mateixes paraules que va fer servir Joan Tardà: "és una incoherència".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 els palmeros del PSOE, amb el vist.i.plau d´ERC, 11/03/2009 - 17:10

Tota la raó per aquesta diputada, dic el mateix que Carles, és tan normal que no hi veig la notícia per enlloc, notícia serà el dia que votin diferent pensant amb els interessos de Catalunya

#1 carles, hospitalet, 11/03/2009 - 16:22

On es la noticia?