Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2021. 14:03h.

El PSC es queda amb dos ministeris

L'alcaldessa de Gavà, Raquel Jiménez, substitueix Miquel Iceta a Administració Pública

El PSC es queda amb dos ministeris

 El nou govern de Pedro Sánchez significarà la sortida de Carmen Calvo de la vicepresidència primera i la seva substitució per Nadia Calviño, actual ministra d'Economia.

L'executiu incorpora també una nova portaveu, la fins ara alcaldessa de Puertollano (Ciutat Real) Isabel Rodríguez, que substituirà María Jesús Montero i serà la nova imatge pública.

La vicepresidenta terdera i ministra de Treball, Yolanda Díaz, continuarà en el càrrec i ascendirà a vicepresidenta segona.

El fins ara ministre de Política Territorial i Administració Pública, Miquel Iceta, passarà a Cultura i Esport en substitució de José Manuel Rodríguez.

Iceta serà substituït per la fins ara alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez Jiménez. Els socialistes catalanas controlaran així dues carteres.

Per la seva banda, Pedro Duque surt de l'Ministeri de Ciència i entra l'alcaldessa de Gandia, Diana Morante.

Isabel Celaá deixa el Ministeri d'Educació en plena polèmoica per la nova llei d'educació i hi entra Pilar Alegria

La ministra d'Afers Estrangers, Arancha González Laya, molt qüestionada per la crisi amb el Marroc, serà rellevada per Manuel Albares.

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, també surt de l'executiu. A l'igual que Iván Redondo de la Moncloa, fins ara el principal assessor mediàtic de Pedro Sánchez.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Met, Palamos, 11/07/2021 - 06:39

Pedro Sanchez

#2 Mireia, Manresa, 10/07/2021 - 19:53

El relleu del tal Iceta a les vigiles de la taula del xantage es una mostra de la submissió del Felón a la banda dels rufians que aprofiten la vanitat del monclovita que posaria en venda a sa mare per mantenir-se a la cadira. Tot plegat s'albira l'agonia del govern frankestein per donar pas al que posaran ordre d'una santa vegada

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 10/07/2021 - 19:12

Ahora toca bajar el suflé y atenuar la crispación para dedicarse con tranquilidad a capear la hecatombe económica que se viene encima con el dinero europeo, y desmontar la Transición y la Monarquía parlamentaria. Con Iceta en Cultura y Deportes, con calzón corto pegándole al balón para diversión del populacho. Panem et Circenses.