Publicitat
Política · 16 de Juny de 2021. 18:28h.

El PSC escanya però no ofega

Pregunten al Govern sobre el curs escolar 2021-2022, les mesures de protecció dels sanitaris i la situació de la indústria

El PSC escanya però no ofega

El PSC ha fet tres preguntes lights durant la sessió de control al Govern que s'ha celebrat aquest dimecres al Parlament. En concret, els socialistes han preguntat pel curs escolar 2021-2022, les mesures de protecció dels sanitaris i la situació de la indústria i els conflictes laborals derivats.

La diputada socialista Esther Niubó ha demanat al conseller d'Educació, Josep Gonzàlez Cambray, "què ens pot avançar d'aquest curs vinent" i ha mostrat la seva preocupació pels "greus efectes" de la pandèmia "sobre la salut mental de molts joves i adolescents".

També ha denunciat que "continuen tancant línies de P3, que desaprofiten una vegada més l'oportunitat per fer una reducció generalitzada de ràtios que millori la qualitat de l'atenció educativa" i li ha reclamat que "eviti qualsevol nova retallada en Educació".

Pol Gibert, per la seva banda, ha felicitat el conseller Roger Torrent pel seu nomenament i li ha preguntat sobre "quines noves mesures pensa posar en marxa el seu departament per evitar els tancaments industrials que estem veient en moltes comarques de Catalunya i que posen en perill milers de llocs de treball arreu del territori".

El diputat socialista ha avançat a Torrent "el suport del nostre grup en qualsevol via per explorar perquè no es tanqui la fàbrica de Bosch a Lliçà d'Amunt ni qualsevol altra al nostre territori", però també l'ha avisat de "la nostra exigència màxima per desplegar les competències del Govern i els recursos que té per recolzar la indústria i els seus treballadors".

Finalment, la diputada Assumpta Escarp ha preguntat al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, si "considerarà una prioritat l'abordatge a les agressions als professionals". En aquest sentit, ha remarcat que "hi ha un tema que a mi, personalment, em preocupa molt, que és la violència de gènere" perquè, segons ha dit, "el 64 per cent dels agressors són homes, però el 75 per cent de les agredides són dones".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 recordad 6 y 7 de septiembre, no secesionista represaliado, 17/06/2021 - 09:29

puro teatrillo, el Partido Secesionista Catalanista siempre al servicio de sus Amos, la chacha del secesionismo

#3 Marcial Heredia, el circo de la tele, 16/06/2021 - 21:32

Acabaron pidiéndoles perdón por preguntar.

#2 Antifa, L'h, 16/06/2021 - 21:04

No estic a favor del que passa a Meridiana, però a mi m'amoïna més l'industrial, l'atur, com estaran les escoles l'any que ve,..

#1 M Pilar, Barcelona, 16/06/2021 - 20:24

¿Qué espera, sangre? ¿Qué se lancen a la yugular?