Publicitat
Política · 4 de Març de 2010. 20:01h.

El PSC estén les sospites a CiU

Joan Ferran: "Ja són massa interrogants els que planen sobre el finançament de Convergència i d’Unió”

El PSC estén les sospites a CiU

Imatge d'arxiu de Joan Ferran

El portaveu adjunt del PSC al Parlament, Joan Ferran, ha destacat que, amb la multa que el Tribunal de Comptes ha imposat a Unió Democràtica de Catalunya per rebre un donatiu que triplica els límits permesos, “ja són massa interrogants els que planen sobre el finançament de Convergència i d’Unió”.

És per això que el portaveu socialista ha insistit en què “Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida han de donar la cara sense deixar passar ni un minut més”, perquè hi ha qüestions sense aclarir que mereixen una resposta de cara als ciutadans.

Ferran ha recordat que “hi ha un crèdit de l’Institut Català de Finances, diners de tots els catalans, que va anar a parar a Unió i del que encara no s’han donat explicacions”, i ha afegit que "aquesta setmana han aparegut noves informacions sobre diners del Palau que presumptament haurien anat a parar a les campanyes de CiU".

De la seva banda, la portaveu d’ICV al Parlament, Dolors Camats, ha assegurat que la multa que el Tribunal de Comptes ha imposat a UDC “reforça i posa de relleu la necessitat que Artur Mas i Duran i Lleida donin explicacions a la ciutadania sobre la trama de finançament irregular que hi ha al voltant de la seva federació política".

Camats s'ha referit a "les donacions de la fundació del Palau de la Música a la fundació Trias Fargas, a les informacions aparegudes sobre la investigació per un presumpte cas de finançament irregular d’Unió l’any 2003, a la multa del Tribunal de Cuentas i a la relació entre CiU, Fèlix Millet i el pagament per part del Palau de la Música d'enviaments de propaganda electoral”.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 carles sanchez manils, mollet del valles, 05/03/2010 - 19:22

i del psc? ho es quela sospita només son dels"adversaris"

#23 joan, manresa, 05/03/2010 - 19:15

Ya surt el manchaire de torn,demá toca l'Iceta i després el Zaragoza,no posem els noms de Srs.,perque entem que es una ofensa a qui si en son realment...Are i fins a les eleccions l'efecte ventilador será el plat del día...Ya no recorden Filesa..

#22 jcarles, hospi, 05/03/2010 - 18:56

El PSC i el PSOE deuen 58 mill d'euros a la banca tot i que els han "perdonat" un deute per 40 mill més. Sr Ferrando, que s'et veu el llautó.

#21 marc, Lleida, 05/03/2010 - 17:48


Estem apanyats amb polítics com en Ferran o el Zaragoza. Apart d'uns demagogs casi tots estan implicats en la trama mafiosa sociata de Barcelona . A què esperen a engarjolar polítics lladregots ??
http://www.youtube.com/watch?v=E_PcFHMgagw

#20 Victor, barcelona, 05/03/2010 - 15:46

- Escolta'm Joan,`poca feina tens. Quan ja no estiguis al Govern, que falta poc, potser hauràs de anar miran't enrera. I potser et miraràn el sou, la paga, i els estalvis.