Publicitat
Política · 23 de Desembre de 2008. 21:16h.

El PSC exigeix a Mas "respecte i lleialtat"

Els socialistes diuen que "dissabte es va desbloquejar la negociació" del finançament"

El PSC exigeix a Mas "respecte i lleialtat"

Miquel Iceta, amb Daniel Fernández

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha recordat aquest dimarts que “en un moment determinat, Artur Mas va culminar ell sol una negociació estatutària i els socialistes catalans li vam fer costat. Ara li demanem que faci el mateix no ja amb el cap d´un partit, sinó amb el president de Catalunya”. Ha afegit que “els socialistes estem en condicions d´exigir el mateix respecte, la mateixa lleialtat, en una negociació de similars característiques, i més quan aquesta vegada l´encapçala el president de tots els catalans”.

Iceta i el secretari general adjunt del grup Socialista al Congrés, Daniel Fernández, han dit que “dissabte es va desbloquejar la negociació” del nou sistema de finançament. Però, han afegit, “és una negociació inacabada i demanem la màxima prudència per no malmetre els esforços per culminar-la amb èxit”.

“És fa molt difícil jutjar una xifres que encara no existeixen, és ridícul i patètic”, ha sentenciat Iceta. El dirigent socialista ha recordat que “CiU ha donat cinc xifres diferents, i les cambres de comerç, tres; demanem prudència davant aquest ball de xifres que no porta enlloc”. En aquest sentit, Iceta ha demanat a Mas que “per criticar l´acord s´esperi a que hi hagi acord” .

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 jajape, Anoia, 24/12/2008 - 12:27

Tens raó Iceta La única xifra que val es la que digueu els del PSOE i les diferents delegacions, cafè per a tots. Pendents del resultat el millor es callar, i eixir als demés que també callin i acceptin les vostres propostes, la del PSOE.

#10 Pol, Pirineus, 24/12/2008 - 11:34

José Luís no nos Folles!!! Ai !!!! k era no nos Falles !!!!!! MONTILLA DIXIT!!!

#9 PPitus, Arrahona, 24/12/2008 - 11:11

Este zampacanapes ( hay que ver lo que engorda el poder), lo que tendria que hacer es volver a meterse en el armario. Cada vez que abre la boca es para decir zandeces..

#8 dani, reus, 24/12/2008 - 10:24

Qui ets tù, botifler, per exigir?

#7 Jep, Catalunya, 24/12/2008 - 09:57

Aquest Iceta és curt de gambals? No se n-adona que el pacte Mas-Zp era entre CiU (principal partit de Cat) i PSOE=PSC? i que l-acord actual és PSC=PSOE i PSOE, segona força de Cat i punt? La diferencia és que ara el PSC no es poden amagar sota la taula.