Publicitat
Política · 28 d'Agost de 2019. 18:06h.

El PSC exigeix al Govern abandonar la confrontació per parlar dels Pressupostos

Ferran Pedret veu "radicalment incompatible" l'aposta de Torra amb el suport als comptes

El PSC exigeix al Govern abandonar la confrontació per parlar dels Pressupostos

El PSC veu "radicalment incompatible" parlar dels Pressupostos amb el Govern si l'Executiu català manté l'aposta per la confrontació amb l'Estat. Així ho ha afirmat aquest dimecres el portaveu adjunt del grup parlamentari socialista Ferran Pedret, que, tot i que no ha tancat la porta a aprovar els comptes, ha advertit el Govern que és "radicalment incompatible" que l'executiu aposti per la confrontació amb l'Estat i busqui el suport dels socialistes per aprovar els comptes de l'any 2020.

Pedret s'ha mostrat "prudent" davant l'anunci de l'esborrany dels pressupostos de la Generalitat per al 2020 i ha recordat que el PSC aposta pel diàleg per afrontar el conflicte català, i que això no és compatible amb les estratègies que busquin incrementar el conflicte. "És molt evident, ho hauria de veure el mateix president del Govern" ha dit en declaracions als mitjans.

"Molta prudència, que el Govern faci el que correspon que és presentar-lo al Parlament. Sempre hem debatut del tema amb el Govern i la resta de forces parlamentàries. Veurem allà quines són les prioritats del Govern", ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Cris, Barcelona , 28/08/2019 - 19:09

El PSC igual que el PSOE. Son los responsables de la inmobilizacion del país. Se han metido en un charco enfangado y al final no los quieren. Tienen que asumir responsabilidades por su mala gestión y trilerismo.