Publicitat
Política · 5 de Febrer de 2010. 20:33h.

El PSC fa campanya per Pelegrí

Joan Ferran creu que és la "persona més ben valorada"

El PSC fa campanya per Pelegrí

Joan Ferran, amb Miquel Iceta, en una imatge d'arxiu

El diputat del PSC, Joan Ferran, ha defensat el democristià, Josep Maria Pelegrí, qui no encapçalarà la candidatura de Convergència i Unió (CiU) a la demarcació de Lleida en les properes eleccions al Parlament.

"Tothom sap que una consulta efectuada per triar el millor candidat senyalava al demòcristia ,Josep Maria Pelegrí, com la persona més ben valorada, i prestigiada, per encapçalar la llista de CiU per Lleida", ha assegurat Ferran en el seu blog.

"A la gent de CDC -afirma el dirigent socialista- no li valen les consideracions de gènere, capacitat o idoneïtat. Al si de CDC prima els interessos partidistes d’un grupet de radicals entre els qui trobem a Felip Puig, Oriol Pujol o David Madi... La pressa de CDC per tancar la capçalera de les llistes, i el menysteniment de la gent d’Unió ens mostra la cara més agra, i sectària, del pinyol convergent. Tant se val la idoneïtat dels candidats, el que es busca es la fidelitat dels submisos".

Ferran finalitza la seva reflexió dient que "de res li ha servit a la diputada Carme Vidal la seva excel·lent activitat parlamentaria opositora, de poc li ha valgut a Marta Alòs emprar el radicalisme verbal i la bel·ligerància constant a les sessions del Parlament o als articles que fa als confidencials. La decisió estava presa: marginar en Pelegrí i ignorar un cop més a les diputades".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 veï de Cunit, cunit, 06/02/2010 - 15:34

Perque no la fa per l'alcaldessa de la nostra ciutat i Seandora del PSC-PSOE defensora
de l'islamisme que margina a les dones pel fet de treballar i no portat al mocador

#5 joan, manresa, 06/02/2010 - 11:13

Ya només falta que surti el Sr.Iceta i tindrem els tres gossos guardians de Nicaragua lladran amb força en veure un perill,un gran perill..Es la seba feina.CiU va per bon camí.L'atacarán per totes bandes,el voldrán enfonsar Sr.Mas,pro tornarem a guany

#4 Joan, Tarragona, 05/02/2010 - 23:48

Totalment d'acord, si en parlen, es que alguna cosa els ha tocat. Ja està bé, ni cas, i el de la crosta que es grati si li pica. Ja falta menys...

#3 Gemma, Lleida, 05/02/2010 - 22:27

Ui quina por fa aquest home! Molt i molt bé per l'Alcalde de la Seu que pel que es veu ha fet diana al pobre Ferran i a la seu socialisa.

#2 Torna CIU!!!!!!!!!!!, Lleida, 05/02/2010 - 21:44

Ui quina pupa els hi ha fet! L'Albert Batalla és una persona preparada, alcalde, amb estudis, amb experiència al Parlament, i amb un tarannà envejable. Les critiques del PSC són molt bona senyal. CIU l'ha encertada.