Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2008. 17:24h.

El PSC fa una crida a Duran a entrar al Govern del PSOE

Els socialistes elogien per tercera vegada el líder d'Unió enfront Mas

El PSC fa una crida a Duran a entrar al Govern del PSOE

Zaragoza, quan va presentar unes nines russes contra el PP durant la darrera campanya

El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha afirmat que “ens sorprèn que Mas, podent aprofitar una situació com la que hi ha al Congrés, on no hi ha una majoria parlamentària, en lloc de jugar a la línia Duran de més diàleg i entesa amb el Govern d´Espanya, jugui a reclamar que es voti contra els Pressupostos”. “Estaria bé que CiU entrés en el Govern d´Espanya i que això ajudés a superar la crisi; a nivell de Catalunya aniria bé perquè ajudaria a afrontar la negociació del finançament amb més força i no trobar-nos que aquesta actitud negativa del senyor Mas repercuteix de forma negativa en els ciutadans de Catalunya”, ha afegit. 

Durant la seva participació al Congrés del PSC de les comarques gironines, Zaragoza ha explicat que “fem una crida a CiU a entrar al govern d´Espanya, de negociar i arribar a acords, no estar en aquesta dinàmica en què s´ha instal·lat el senyor Mas de rebequeria i queixar-se i queixar-se, de reclamar que es jugui a la contra” .

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 aff, bcn, 12/10/2008 - 18:54

aiii la pastanaga del ministeri tiiiraa

#16 Eduad, Castelldefels, 12/10/2008 - 11:03

Agustí, el dret 'd'ERC a fer pactes és seu, però va mentir un cop i altre parlant d'equidistància, mentre el pacte venia signat de molt aban. més en el segon tripartit. Si era pel be de Catalunya, demostrat el seu error, que hi foten al govern encara?

#15 Jep, Catalunya, 12/10/2008 - 10:38

El 25 diputats del PSC a Madrid com 25 xaiets darrera el PSOE. Al sr. Zaragoza li agradaria que tots ens féssim del PSOE i votéssim com ells, ja sigui al Congrés o dins del govern. Llavors seria feliç l'home: Catalunya per fi al servei del PSOE

#14 Jep, Catalunya, 12/10/2008 - 10:24

El PSC el que hauria de fer és coherent i defensar els interessos de Cat amb els seus 25 diputats a Madrid. Ara volen posar a Duran també al servei del PSOE? Cada cop es veu més bé quina és la unitat que volen: la unitat al PSOE, com bons submisos.

#13 Agusti, barcelona, 12/10/2008 - 09:11

El titular: "El PSC fa una crida a Duran per entrar al govern del PSOE".
Em sembla que no l'hauran de cridar gaire. Hi anirà al primer crit i sense condicions. Ell es fa a la mida la frase: A menjar de ministre i al llit, al primer crit!