Publicitat
Política · 24 de Gener de 2012. 21:52h.

El PSC fa una crida a la societat civil a mobilitzar-se pel Prat

Joaquim Nadal recorda l'acte de l'IESE celebrat el 2007

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha fet una crida a la societat civil a mobilitzar-se contra la decisió del Govern del PP de suspendre el concurs per a la privatització de Barajas i El Prat.

"Ha arribat l'hora davant d'aquesta nova circumstància que tota la societat civil que havia alçat la veu l'any 2007 en un acte multitudinari a l'IESE per reclamar la gestió individualitzada i autònoma de l'aeroport del Prat, que torni ha expressar el seu punt de vista", ha comentat.

"I en aquest sentit el Cercle d'Economia, la Cambra de Comerç, el Consell de Cambres, el Foment del Treball, el RACC, els sindicats, les altres patronals, Pimec, el conjunt de la societat civil catalana, haurien de dir, amb el mateix to de veu i amb la mateixa actitud, què en pensen ara d'aquesta aturada de cop d'un procés que havia generat la complicitat de tots els agents econòmics i el Govern de Catalunya", ha afegit.

Nadal també ha recordat que "en aquell acte famós, la tríada de ponents que es va escollir tenia entre els seus representants un avui altíssim representant del Govern de Catalunya, que és el conseller d'Economia, el senyor Andreu Mas-Colell. En aquella sessió de l'IESE van conduir un debat en el qual el món econòmic demanava un nou model de gestió per al Prat".

Nadal mostra una notícia de La Vanguardia sobre l'acte de l'IESE
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Manolo, Barcelonaa, 25/01/2012 - 19:27

Todos sabemos quien es la Sociedad Civil. Son los que estan subvencionados.
Pues muy bien, ya veo a los Presidentes de la patronal, de Cajas, de Cámaras de Colegios de Medicos, Farmaceuticos, Abogados etc. etc. con pancarta
Hay que joderse, las "churradas" que se le ocurren al Sr. Nadal

#7 ccc, bcn, 25/01/2012 - 15:10

tots treballant per abertis

#6 Narcís, Girona (El Gironès), 25/01/2012 - 14:39

En Quimet Nadal ha demanat una reunió urgent a Can PSC de Girona perquè vol fer canvis i regenerar el partit a les nostres comarques desprès de la desfeta. Regenerar els de sota amb ell al capdavant de la nau, faltaria més!!,es veu que el cap de llista de tota la vida es regenera tot solet

#5 Exemple clar de, Polític caragirat, 25/01/2012 - 14:31

Aquest senyor desprès de set anys de dir si senyor "sus órdenes" que no ha mogut ni un dit per l´aeroport,ni la A-II a Girona ni A-340 ni variants Vallirana, l´Aldea, etc ni desdoblaments de vies del tren, ni brancals de mercaderies al port, ara faci de portanveu exigint l´oro i el moro. Penós!

#4 ton, sallent, 25/01/2012 - 13:29

sr. Nadal li hauría de caure la cara de vergonya, aquesta maniobra fa tiot l´efecte de que ja no pinta res ningú del PSC, si es que mai ho ha fet, que poqueta cosa que sou tots els polítics.