Política · 27 de Març de 2015. 13:04h.

El PSC i ICV no escoltaran el cedé de La Camarga

Tot apunta que la sessió a porta tancada serà el 7 d'abril, tres dies abans de la la compareixença de Camacho

El PSC i ICV no escoltaran el cedé de La Camarga

Jordi Pujol Ferrusola, amb el cedé

El CD de la Camarga, en el qual es recull la gravació de la conversa entre la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho i Maria Victòria Álvarez, l'exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola, al restaurant La Camarga de Barcelona, s'escoltarà finalment en la comissió d'investigació del frau fiscal i la corrupció.

La Mesa del Parlament ha ratificat la decisió aquest divendres després que el PPC demanarà que es reconsiderés la seva decisió inicial. Tot i això, els diputats del PSC i ICV-EUiA ja han comunicat que no acudiran a la sessió, que se celebrarà a porta tancada, perquè sostenen que Jordi Pujol Ferrusola només vol "desviar l'atenció".

Els populars esgrimeixen que l'únic disc verificable és el que està sota custòdia del jutge i no aquest, que va ser lliurat pel primogènit de l'expresident Jordi Pujol al president de la comissió el passat 23 de febrer, quan va comparèixer a la mateixa.

La data per a escoltar l'enregistrament encara està per definir, però els grups barregen el proper 7 d'abril, tres dies abans de la data fixada per a la compareixença de Camacho i Álvarez en la coneguda com a 'comissió Pujol'.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Dannibcn22, Barcelona, 27/03/2015 - 19:04

Lo grave del asunto de la Camarga es el espionaje a partidos, en este caso al PP y no las chafarderias de las conversaciones grabadas.

#4 Pep, Vic, 27/03/2015 - 18:23

Home ja el tenen el va pagar el PSC amb negre segons diu el jutge.

#3 Xipolleig, Barcelona, 27/03/2015 - 14:40

Il Capo dei Capi, Zaragoza i la seva consigliera Carmeta Chacón, toquen corneta i tots " firmes".
No descartaria que C'S i el PP s'hi sumessin al boicot.
El nacionalconstitucionalisme no vol que s'investigui a fons la corrupció, només els interessa el desgast polític dels adversaris polítics

#2 Filo, BCN, 27/03/2015 - 14:00

Sí sí però la famiglia Pujol tornarà els quartos robats als catalans amb el 3% ?...

#2.1 JJ, BCN, 27/03/2015 - 16:02

Els periodistes, enlloc de llepar el cul del cap politic de torn, podrien fer investigacio realment interessant.
Per exemple, de tots els cassos de corrupcio de l'estat dels ultims 20 anys, quants diners s'han defreudat? Quants se n'han tornat? Quanta gent ha estat acusada? Quanta ha anat a preso?

#1 narcisa, independència i independènPPSOEciu, 27/03/2015 - 13:23

totalment lògic, si el qui va encarregar la gravaCiÚ fa ser l'excels José Zaragoza del PSC, ja fa més d'un any i mig que tenen el CD original, no la verCiÚ del nuvi de la núvia... pel que fa a ICV aquell dia no poden, tots dos fan biCiUclisme.