Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2012. 14:32h.

El PSC inclou a la direcció de Barcelona el dirigent que va insultar Terribas

Miquel Àngel Martín es fa càrrec de l'àrea d'emprenedoria

El PSC inclou a la direcció de Barcelona el dirigent que va insultar Terribas

Miquel Àngel Martín, el primer per l'esquerra, a la direcció del PSC de Barcelona

Miquel Àngel Martín, el dirigent socialista que el el març del 2010 va penjar al seu facebook que la directora de TV3, Mònica Terribas, estava "mal follada" ha estat escollit per a la nova direcció del PSC de Barcelona durant el congrés que s'ha celebrat aquest divendres i dissabte a la seu del partit.

Martín, que havia esta gerent de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), va ser escollit per dur l'àrea d'emprenedoria de la nova direcció encapçalada per Jordi Hereu com a president i Carles Martí com a primer secretari. Hereu ha anunciat ja que cedirà la presidència del grup municiapl a Jordi Martí, que va ser regidor de Cutura durant el seu mandat.

Miguel Àngel Martín va assumir el càrrec -juntament amb la resta de membres de la direcció- dissabte a la tarda entre aplaudiments de la resta d'assistens i en un clima de satisfacció per com havia anat el congrés després de l'anunciat relleu de Jordi Hereu. Martín, que ja era membre de la direcció, va ocupar el seu nou lloc després de la seva reelecció com mostra la foto.

El dirigent socialista va afirmar el març del 2010 al seu facebook -després d'una entrevista especialment dura de Terribas al llavors president Montilla- que "seré muy groseo lo siento, pero 'la Terribas está mal follada'. No puede ser que sea tan mala persona, tan tendenciosa, tan faltona, tan cínica, tan despectiva hacia su presidente... pero le ha salido mal, pues hemos visto a un inmenso president Montilla".

Hores després es va disculpar amb aquestes paraules, però la polèmica es va perllongar durant dies: "Nunca hubiera imaginado la repercusión de un comentario hecho en caliente ante una entrevista que me pareció fuera de tono. Es cierto que los términos son incorrectos, machistas, fuera de lugar, pero sólo son fruto de un enfuscamiento personal, nada más. Pido disculpas por los calificativos utilizados a quien se haya sentido ofendido".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#19 LLanso, Tiana, 13/02/2012 - 18:15

Es que desprès de la desfeta de la màfia del Baix Llobregat junt amb la del Vallès ja no tenen ningú mes, molts votants del psc(PSOE) han votat PP, també es un partit espanyolista , no?

#17 Tomppa, Sabadell, 13/02/2012 - 11:19

PSC = PSOE ple de nazis espanyols que defensa unitat d'estat espanyol i fa que poden per mantenir català com una cosa anormal i inferior del castellà, llengua de la seva pàtria i manera de ser.

#17.1 jordi, bcn, 13/02/2012 - 15:30

I ELS DE CIU QUE FOTEU CAPCIGRANY?
QUE FOTEU EL QUE VL EL PP,
ELS HI LLAPEU EL CUL O EL QUE FAGI FALTA PERQUE SOU COM ELS GOSSETS DEL PP I ELLS ELS VOSTRES AMOS. AIXO SI QUE ES SER FATXA , DRETA CATALANA MANADA PER L'ESPANYOLA.
HEM FOTaria fastic votar a ciu= pp

#17.2 jordi, bcn, 13/02/2012 - 15:30

I ELS DE CIU QUE FOTEU CAPCIGRANY?
QUE FOTEU EL QUE VL EL PP,
ELS HI LLAPEU EL CUL O EL QUE FAGI FALTA PERQUE SOU COM ELS GOSSETS DEL PP I ELLS ELS VOSTRES AMOS. AIXO SI QUE ES SER FATXA , DRETA CATALANA MANADA PER L'ESPANYOLA.
HEM FOTaria fastic votar a ciu= pp

#16 Nikolái Gerásimovich Kuznetsov, Arjánguelsk. , 13/02/2012 - 10:35

Donç veient lo sociata que ha esdevingut Tv 3, potser resulta que a la Terrtibas li va molt la marxa tipus massoquista.

#16.1 LLanso, Tiana, 13/02/2012 - 18:19

Home que tu siguis masoquista no vol dir que u sigui tothom.

#15 johnny more, Barcelona, 13/02/2012 - 10:23

Això... Que continuin auto-destruïntse !!! Després de les dues bufetades de la Chacón (a les eleccions i al partit), només falten aquestes tonteries perquè el país pugui riure una estoneta, que mals moments passa...

#14 LLuis, L'Hospitalet, 13/02/2012 - 09:43

I no només això, també li han inventat una plaça "ad hoc" com a advocat de TMB, sense cap mena d'experiencia en el tema. El tipic càrrec pagafavors a costa de l'herari públic.