Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2018. 13:58h.

El PSC intenta establir ponts amb Junqueras

Un diputat el visita a la presó d'Estremera

El PSC intenta establir ponts amb Junqueras

Carles Castillo

El diputat tarragoní del PSC Carles Castillo Rosique va visitar l’ex vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras a la presó d’Estremera, on el polític català està tancat des del passat novembre. La visita es va fer el passat dia 1 de març, tot i que no ha transcendit fins aquest dimecres 18 d’abril.

El mateix Castillo ha apuntat als mitjans que ho va fer a títol “purament humà i personal”, i que té la intenció de fer el mateix el pròxim mes de maig amb l’anterior presidenta del Parlament, Carme Forcadell, empresonada a Alcalà-Mecó.

La visita és rellevant perquè Castillo és el primer càrrec del PSC que visita algun dels polítics catalans que estan empresonats pel procés independentista i l’1-O. Des del PSC han confirmat que la visita la va fer el diputat de manera personal, i que la va comunicar al partit.

Castillo i Junqueras van coincidir al Parlament durant l’anterior legislatura, raó per la qual el diputat tarragoní l’ha volgut visitar a la presó. Castillo s’emmarca en el sector catalanista del PSC. Abans de ser diputat va ser regidor a l’Ajuntament de Tarragona durant vuit anys, en el govern de Josep Fèlix Ballesteros.

Quan va donar per acabada la seva tasca municipal, Castillo va remarcar en diferents ocasions la necessitat de regenerar el PSC per tornar a connectar amb la ciutadania. Pels comicis autonòmics del 2015, va ser un dels membres que va demanar primàries obertes al partit per escollir els candidats.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 FERRANOT, BARCELONA, 18/04/2018 - 19:24

Quina dèria amb la bandera republicana. En fi, suposo que els hi sembla més progre, alhora que li fan l'ullet als indepes. En fi, que són cada cop més irrellevants: un xollo per ciutadans.

#5 Jesús, Murcia, 18/04/2018 - 18:55

No me explico como un medio puede titular lo que titula y luego admitir en el texto que el señor del PSC visita a Junqueras a título personal. En fin, enoticies sabrá...

#4 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 18/04/2018 - 17:01

SI el Partit Socialista de Catalunya trenqués els seus lligams amb el PSOE, podria configurar un nou canvi polític a Catalunya, a la recerca d'un govern estable amb altres forces polítiques, i fer front a l'ultraliberalisme i nacionalisme egoista i excloent de JxCAT,

#4.1 Jesús, Murcia, 18/04/2018 - 20:00

Em primer lugar, para ultraliberales los de C's. Y para nacionalistas egoista y excluyentes, los del trío del 155, PP, PSOE y C's. Nacionalistas e imperialistas, porque cuando un nacionalismo existe para defender la cultura e instituciones propias, bien está, pero cuando existe para atacar y fagocitar otras culturas, es imperialismo.

#4.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 19/04/2018 - 07:49

Jesús, color se nota que eres podemites. Tienes un lenguaje político del siglo XX, rancio a más no poder. Evoluciona!

#2 Agustin, Barcelona, 18/04/2018 - 14:17

Lo llevan en el ADN, son hipócritas y falsos... no te puedes fiar nunca de un socialista.

#1 rasca, castelldefels , 18/04/2018 - 14:13

Del PSC que puedes esperar.....