Política · 15 de Febrer de 2017. 19:02h.

El PSC intenta recuperar militància a Barcelona

La formació ha perdut uns 200 afiliats en un any

El PSC de Barcelona ha posat en marxa una campanya per atraure nous militants després que en el darrer any el partit hagi perdut uns 200 afiliats a la ciutat. La formació compta actualment amb uns 2.600 militants quan fa 12 mesos en tenia uns 2.800. Per aconseguir noves altes, els socialistes volen atraure afiliats oferint triar “lideratges, candidats, i pactes al PSC i al PSOE”.

La campanya té com a base un vídeo on apareix una màquina escurabutxaques. L’aparell entra en funcionament i s’atura a tres dibuixos que recorden a Pedro Sánchez, Patxi López i Susana Díaz. “No ho deixis a l’atzar...”, s’afirma en el vídeo.

El primer secretari del PSC a Barcelona, Ferran Pedret, ha afirmat a e-notícies que aquests dibuixos “són unes icones que poden recordar a algú”, però que la campanya “no vol fer cap referència a cap procés determinat”. El socialista també ha explicat que el vídeo s’emmarca en la línia d’altres campanyes de captació de militants que s’acostumen a fer cada dos o tres anys.

Tot i la baixada d’afiliats, Pedret ha assegurat que a finals d’any van detectar “un cert repunt” d’inscripcions. Va ser arran d’una campanya centrada en en debat d’investidura a les Corts Generals que es va traduir en una seixantena d’altes. “Ara que que la cosa està malament, ara és el moment”, ha afirmat.

Imatge del vídeo del PSC de Barcelona

Imatge del vídeo del PSC de Barcelona

4 Comentaris

Publicitat
#3 oscar, barcelona, 16/02/2017 - 09:22

Només 200? jaja, s´han deixat un 0, deuen ser 2000, i no m´extranya: tinc un amic que és un d´ells i que n´està fart que un partit anomenat d´esquerres i democrata no recolzi el Referendum per Catalunya.

#2 Pep Colina, bcn, 16/02/2017 - 08:23


Quan ens escontramos en un moment de les nostres vides i no sabem que fer, proposo que ens afiliem a PSC, ja que estarem mentalment actius.
Les contradiccions d'aquest partit ens portaran a situacions confuses, els únics conceptes que hem de saber:
Progesista, la dreta, el dret a decidir, pujades d

#2.1 Pep Colina, bcn, 16/02/2017 - 09:36

Continua.
pujades d'impostos, les pensions etc. Tot això barrejat i batut, 1 dia s'opina d'una manera al dia següent el contrari.
En fi estarem divertits, comprovaremos com es crema a un partit acomplexat.

#1 La Pepa, Cádiz, cuna de la Libertad, 15/02/2017 - 20:31

Ya se ha dado de baja de todos los ayuntamientos en los que está adherido a la AMI? Ummmmmm..... mal empezamos si no es así.