Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2010. 13:08h.

El PSC ironitza sobre Sobrequés

Laia Bonet afirma que "m’ha sorprès veure que la renovació de CiU passa per ell"

El PSC ironitza sobre Sobrequés

Sobrequés, diumenge a Martorell en el míting de CiU

La secretària del Govern català i responsable de desenvolupament estatutari del PSC, Laia Bonet, s’ha referit a la baixa com a militant del PSC de l’historiador Jaume Sobrequés, que ha entrar a militar a CiU: “M’ha sorprès veure que la renovació de CiU passa per ell, però bé... no tinc res més a dir. Cap sorpresa”.

Bonet ha dit al programa El dia a la COM que la reedició d’un tercer tripartit “no és l’opció per a la qual apostaríem, evidentment. Apostaríem per una opció de govern socialista i punt, però, en tot cas, hem de ser respectuosos amb el vot dels ciutadans i les aritmètiques possibles”.

Preguntada sobre el pacte amb l’opció sobiranista que representa ERC, Bonet ha assegurat que “hem pogut fer un govern amb un partit independentista perquè ens hem posat d’acord amb un programa”. Segons Bonet, “ERC és un partit independentista, sí, però el viatge no era cap a la independència. Si aquest és el plantejament per a aquestes eleccions i, per tant, reeditar el tripartit vol dir viatjar cap a la independència, és evident que aquí no ens hi trobaran”.
 
Sobre la possibilitat d’entrar a les llistes del PSC per a les pròximes eleccions com a número dos del president José Montilla, Bonet ha assegurat que “no és important el lloc i em sembla que es pot treballar per un projecte anant de número dos, de tres, de deu ... o no anant a les llistes i treballant igualment”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 valeri torres, barcelona, 20/09/2010 - 17:05

La fugida de Sobreques, les declaracions de Maragall, els mals de bventre de Joan Ferran, el distanciament de CpC, son una mostra de que al PSC no us van be les coses; que la patacada s'acosta, que el Tripartit s'acaba i que la vostra actuacio ha estat un fracas. Independecia.

#2 Jaume, Badalona, 20/09/2010 - 16:29

Estaria bé recordar el que van dir els socialistes quan van fitxar l'Ignasi Guardans. Molta hipocresia tenen aquests socialistes. N'estic fart, portem trenta anys aguantantlos a la diputació de barcelona.

#1 Laia, hospi, 20/09/2010 - 16:28

Molt elegants a can psoe. Els sociates no tenen vergonya ni respecte. Desitjo que els hi vagi pitjor que a les enquestes (les que donen pitjors resultats que l'any 1980).