Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2011. 20:20h.

El PSC ja no se'n recorda de Chacón

Montilla afirma que "ens sentim plenament identificats" amb Rubalcaba

El PSC ja no se'n recorda de Chacón

Rubalcaba, envoltat de dirigents socialistes. Foto: PSOE

El primer secretari del PSC i expresident de la Generalitat, José Montilla, ha valorat, després d’assistir al primer acte del candidat del PSOE a la presidència del Govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, que “el discurs del ja candidat a la Presidència ha estat ben construït, audaç i valent”.

Montilla, que ha puntualitzat que “avui no es tractava d’explicar un programa electoral que encara s’està confeccionant”, ha considerat que la intervenció d’Alfredo Pérez Rubalcaba “és una bona manera de començar aquesta cursa, marcant unes línies amb un profund sentit i contingut socialdemòcrata”.

Sobre el contingut de les paraules de Rubalcaba, el primer secretari del PSC ha assegurat que “els socialistes catalans ens hi sentim plenament identificats” i ha anunciat que “contribuirem amb totes les nostres forces per tal que aquesta cursa que encara no sabem quan començarà sigui una cursa que tingui un guanyador: Alfredo Pérez Rubalcaba”.

“És una primera aposta i un discurs ple de continguts –ha afegit Montilla- especialment si el comparem amb el que fan altres candidats a la Presidència del Govern, com Mariano Rajoy”. Tampoc ha entrat a valorar les relacions Catalunya-Espanya.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 angel, cardedol, 13/07/2011 - 00:38

s´ha quedat en el charco

#3 Al carrer, collons!, Barcelona, 10/07/2011 - 06:43

Lògic; prescindeix d'intermediaris

#2 segi, bcn, 10/07/2011 - 02:11

la tura i la chacon
floreros de quitaipón

#1 pepillo, barcelona, 10/07/2011 - 00:22

A Rubalcaba es posible que le interese que su admirador Monrtilla le asesore en cómo salir de estampida de la política por la puerta de atrás con la cabeza gacha.