Política · 15 de Juliol de 2017. 18:44h.

El PSC ja prepara la maquinària electoral

El PDECAT encara no sap qui serà el seu cap de llista

El PSC ja prepara la maquinària electoral

Miquel Iceta (foto: PSC)

El PSC ja està preparant la maquinària electoral i aquest dissabte el consell nacional de la formació ha ratificat Miquel Iceta com a candidat a la presidència de la Generalitat. La decisió presa pels socialistes contrasta amb la del PDECAT ja que encara no saben ni qui serà el seu cap de llista, ni tampoc com i quan es triarà. De fet, el Partit Demòcrata no ha decidit la fórmula amb la que es presentarà a les properes eleccions.

Iceta ha obtingut el 97,6% dels vots dels membres del consell nacional dels socialistes. En la votació secreta i individual han participat un total de 207 persones: 202 vots a favor (97,6%), 5 en blanc (2, 4%) i cap nul.

El candidat socialista ha afirmat durant el seu discurs que vol ser “un candidat de tots aquells i aquelles que volen un canvi, que volen dir prou, que ja n'hi ha prou”. “Candidat de tots aquells i aquelles que volen sortir del laberint", ha reblat.

Miquel Iceta també ha convidat els membres “moderats” que “sobren” en el PDECAT que se sentin exclosos i els que no vulguin fer de comparsa del procés a sumar-se al projecte del PSC. "Ara que a Convergència els sobren els moderats, nosaltres els convidem que vinguin amb nosaltres a fer l'acord i el canvi”, ha dit.

“El veritable patriotisme no és portar el país al precipici, el veritable patriotisme no és enganyar la gent, el veritable patriotisme és trobar les millors solucions. I, per tant, els convidem”, ha insistit. El socialista ha conclòs dient que “com que allà sobren, que vinguin a treballar amb nosaltres per construir un gran país".

2 Comentaris

Publicitat
#2 Telamarinera, Vilanova, 15/07/2017 - 19:48

Alguien sabe lo que dice? O, cada uno tenemos una lectura propia de lo q dice, dado lo poco claro.
Malos tiempos para las voces nada claras o de tanta transversalidad.
Es constitucionalista? Si, pero no. Es catalanista? Si, pero. Es de..., depende
De la "A a zeta"... salvo la P(PP).
Bon voyage!!

#1 Luigi., Barcino, 15/07/2017 - 19:26

De solució definitiva només hi ha una: "Tabarnexit".