Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2009. 21:17h.

El PSC lloga autobusos per a Zapatero, segons Reagrupament

Per assistir al míting del 7 de març a Bilbao

El PSC lloga autobusos per a Zapatero, segons Reagrupament

Cartell socialista de propaganda electoral

El PSC està llogant autobusos per portar militants socialistes al míting que el proper 7 de març protagonitzarà Zapatero a Bilbao, a la campanya de les eleccions basques, segons informa el corrent d'ERC Reagrupament, que lidera Joan Carretero. Es diu que "mentre esperem que el president Montilla estigui negociant el finançament de Catalunya amb el PSOE, els terminis del qual s'han incomplert ja tres vegades, el seu partit (PSC) està organitzant autocars per a enviar els seus militants no pas a Brussel·les (on el 7 de març anirem a defensar el dret d'autodeterminació dels catalans), sinó a Bilbao a donar suport al màxim responsable d'aquests incompliments, el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, en un míting per a les eleccions basques".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Montesquieu, barcelona, 22/02/2009 - 11:53

I aquestes ilegalitzacions van arribar despres de que des de Europa es crides l'atencio al govern espanyol per mantenir legals organitzacions terroristes com ANV i PCTV..Costa molt poquet parlar sense arguments oi Josep?

#17 Montesquieu, barcelona, 22/02/2009 - 11:51

Josep (Terrassa), Que aquests partits sobiranistes bascos fossin una branca d'ETA no te res a veure amb la seba ilegalitzacio oi?.Per altra banda si qui hi ha partits sobiranistes legals EA i ARALAR, però es que son tan dolents que no volen matar.

#16 Elies, Barcelona, 22/02/2009 - 01:44

Com recull e-noticies, l'objectiu és que Euskadi també sigui governat des de Madrid, com Catalunya. Per això els sociates de Catalunya, que saben com es fa, es desplacen en massa al País Basc.

Vergonya, cavallers, vergonya

#15 Noemí, Sabadell, 21/02/2009 - 20:36

Cap novetat. Això sempre ho han fet els partits espanyols -PP i PSOE-

#14 pep, manresa, 21/02/2009 - 16:33

Al capdavall l'únic objectiu que ténen és constituir "el Virreinato de España (PP-PSOE) en la colonia de las Vascongadas".
Que sàpiguen que allà s'ho hauran de currar sols, no trobaran una ERC que els hi faci la feina bruta i els hi renti la cara