Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2018. 13:29h.

"El PSC mai se sap si va o ve"

Regina Farré: "Marxava de TV3 o em ficaven en un psiquiàtric"

"El PSC mai se sap si va o ve"

L'experiodista de TV3 Regina Farré, que va estar 27 anys a la cadena, ha afirmat que "marxava o em ficaven en un psiquiàtric". Farré ha fet aquesta afirmació en una taula rodona amb altres periodistes en un acte de Societat Civil Catalana (SCC) per commemorar la manifestació del 8 d'octubre de l'any passat.

La periodista s'ha queixat també que "el PSC no saps mai si va o ve" i ha assegurat que "a on hem arribat és molt dur".

Regina Farré, que treballava amb Mònica Terribas a La nit al dia, ha explicat que manté el contacte amb alguns excompanys que l'animen i ha assegurat que "a TV3 no hi ha llibertat d'expressió". Segons la seva opinió, va ser un projecte "dissenyat pel senyor Pujol" i que "pretenia arribar on ha arribat".

Anna Grau, una altra de les participants, ha afirmat que, "fins a la manifestació de l'any passat a la resta d'Espanya es pensaven que tots els catalans eren independentistes".

Pablo Planas, de Crònica Global, ha assegurat finalment que es tracta SCC de "franquista, postfalangista i prefalangista" però que "ja no és un conflicte de Catalunya amb la resta d'Espanya, és entre catalans".

L'exdiputada del PSC Anna Balletbó, ha explicat que "TV3 es va crear no per ser un instrument d'adoctrinament -altra cosa és el que han acabat fent-, es va crear per ser un instrument per potenciar la cultura catalana, la llengua i contribuir a la divulgació de Catalunya".

Balletbó també ha advertit que, en els pobles petits, has d'anar amb compte amb "el que diguis", admetent que "no és el mateix viure a l'Eixample que a un poble de 2000 habitants". "No és el mateix viure a l'Eixample o a Ciutat Vella que viure a un poble de 2000 habitants on si tens una botiga, segons el que diguis ja pots abaixar la persiana" ha dit.

SCC ha organitzat un esdeveniment per commemorar la marxa del 8 d'octubre de l'any passat i ha batejat la data com "el dia de la convivència i la llibertat". L'entitat ha organitzat l'acte sota el lema "Un clam pel seny" a l'Hotel Tryp Apolo de Barcelona.

L'esdeveniment ha incorporat tres taules rodones. La primera l'han protagonitzat persones anònimes que han explicat com van viure la manifestació de 2017, que va aplegar gairebé un milió de persones segons els organitzadors. La segona part del debat ha girat al voltant de la situació política actual a Catalunya mentre que la tercera ha anat a càrrec de juristes experts en dret.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#7 @stopseparatismo, Tabarnia , 07/10/2018 - 20:16

el 12 de octubre todos a la calle!

#6 Dado Esteller, Badalona, 07/10/2018 - 14:04

financieramente. Luego van del palo, d'igualtat republicana, fraternal i solidària, cuando todos sabemos que es un bolo que ni un trabolo se lo pasa por su gargante, por más dilatada que esté.

#5 Dado Esteller, Badalona, 07/10/2018 - 14:03

pero ellos no van del palo supremacista, de sociedad a dos niveles en la educación - conciertos y públicos copan el 99% de los centros, 66% la pública y 33% la concertada. El ahorro es infinito, dando un servicio público desde la esfera privada, desde expropiar y construir nuevos centros, a equiparlos de medios materiales y personales, dotándolos

#4 Dado Esteller, Badalona, 07/10/2018 - 14:01

ingresos públicos, que de otra manera, solo con publicidad, manteniendo tanto plantilla como sueldos y salarios sería inviable, vaya en quiebra técnica directa. Nada de concurso de acreedores. Diréis los fanatizados, es que clar a Andalusia, a Castella-La Manxa, el PSOE, el PP, amb l'escalf i recolzament de Ciudadanos, fan el mateix. Y digo cierto

#3 Dado Esteller, Badalona, 07/10/2018 - 14:00

diferencia superior en TV3 que en cadenas privadas. Es decir, en plan México lindo, que "con dinero y sin dinero, hago siempre lo que quiero..." se diseñó un sistema para conseguir el dinero - partidas presupuestarias - para toda la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, luego a base de deuda, pero siempre manteniendo más o menos los