Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2013. 09:05h.

"El PSC ni ha estat ni és ni serà independentista"

L'alcaldessa de l'Hospitalet afirma que "la postura majoritària és el no, no hi ha un 50% contra un 50%"

"El PSC ni ha estat ni és ni serà independentista"

Núria Marín

L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, afirma que "el PSC ni ha estat ni és ni serà independentista". En una entrevista a El Mundo, exposa que "la postura majoritària és el no. No hi ha un 50% contra un 50%".

En aquest sentit, explica que en la seva formació "hi ha qui pensa diferent, perquè no hi ha pensament únic: la diversitat és una de les nostres riqueses. Sempre, amb lleialtat", però recorda que "el PSC es posicionarà en contra de la independència. Aquest país no necessita ni consultes, ni enquestes ni paperots".

Marín defensa la campanya que ha incoat al seu municipi pel NO i apunta que "entenc que s'hagi creat molt enrenou, i respecto totes les opinions. Artur Mas ha plantejat que la independència ho solucionaria tot, però no és cert".

"A l'Hospitalet -afegeix-, simplement, recordem quina és la posició del PSC: al dret a decidir... però, abans que la consulta, s'imposa treballar junts en impulsar projectes per sortir de la crisi".

Finalment, lamenta que el president de la Generalitat, Artur Mas, utilitzi "el dret a decidir com un paraigua que ho tapa tot. No governa". "Amb l'excusa que Espanya ens roba, Mas no fa res", conclou.

Publicitat
Publicitat

136 Comentaris

Publicitat
#83 serán divertides les municipals del 2015, l´Hospitalet, 06/08/2013 - 23:25

la "hostia" que el PSC de L'hospitalet es pegará será descomunal. Cd's els matxacará. Sempre millor l´óriginal que la còpia oi Marin?

#82 Josep-Maria, Barcelona, 06/08/2013 - 14:29

És clar que quan parla del futur no pretén fer d'endevina, sinó que expressa un desig que està segura que es realitzarà.

Com que només podem parlar tan categòricament -si és que podem- sobre fets del passat i del present, la conclusió és que l'alcadessa necessita una mica de til·la.

#81 via fora, Girona, 06/08/2013 - 14:00

Una de les estafes mes grans que s´ha fet a la
nació catalana es diu PSC.

#80 Cansat, Catalunya, 06/08/2013 - 13:20

Esteu acabats
No li doneu més voltes, tan els indígenes Catalans, colons espanyols que han obert els ulls, més els milions de nus vinguts hem deixat de ser idiotes.
Entre tots, aconseguirem que Catalunya deixi de ser l'ultima colònia castellana del Mediterrani.

#80.1 Vlac, Barcelona, 06/08/2013 - 14:15

Cansat: Eres un "cansao "
A los españoles como yo, que además defendemos públicamente que juntos tenemos más fuerza y más oportunidades, los de la barretina rosca-chapa nos odian.Pero a los conversos como tú, os desprecian.
Cataluña no ha sido nunca una colonia; es una parte fundamental de España.

#80.2 Cansat, Catalunya, 06/08/2013 - 16:02

Sou uns ignorants.
Carlemany ens va donar la nacionalitat.
Érem una nació quan vosaltres éreu un califat.

#79 spanish, Madrid, 06/08/2013 - 12:00

PSC muriendose
primera cagada inmersion linguisitca, sefgunda cagada estatut incosntitucional tercera cagada dret a decidir....vmontar otro chiringo o dejar la pSOE que lo haga

#79.1 Paco Pil, Hojpitalé, 08/08/2013 - 18:11

Ui, sí, el PSOE. Estatut, Navarra, política social... A l'hora de la veritat, no es distingeix gens del PP. Ja ho deia Josep Pla (lloat pels espanyols, per cert): res no s'assembla més a un polític espanyol de dretes que un polític espanyol d'esquerres. PSOE y PP la misma mierda es.