Publicitat
Política · 9 de Juny de 2022. 21:26h.

El PSC no aconsegueix suspendre el Govern

El Parlament no aprova la seva moció sobre “l’incapacitat” de l’Executiu

El PSC no aconsegueix suspendre el Govern

El PSC ha vist rebutjada al Parlament la seva moció sobre el primer any de Govern. Els socialistes demanaven “constatar la divisió i la inacció del Govern en el seu primer any de legislatura i la seva  incapacitat  per  resoldre  els  problemes  concrets  de  la  ciutadania  de Catalunya”.

La moció, però, s’ha vist rebutjada, per 55  vots  a  favor (PSC-Units, Vox, ECP, Cs i PPC), 62 en contra (ERC i JxCat) i 9 abstencions(CUP)

El PSC també ha instat el Govern a “elaborar, en  el  termini  de  6  mesos, un  pla  de  reducció  de  les  llistes d’espera en dependència que permeti reduir un 40% la llista d’espera”

En aquest cas la moció ha estat aprovada amb els vots a favor de socialistes, Vox, CUP, Comuns, Ciutadans i PP, mentre que ERC i Junts s’han abstingut.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marc de Vich, Vich, 09/06/2022 - 22:02

Al PSC, y al PSOE, visto lo visto, sólo les queda desaparecer, y no sé si con su ideología crear un nuevo partido, pero han quedado tan desdibujados que ni eso. O estas con los vividores o con los currantes, y ellos de siempre han estado con los primeros, y pocas acciones reales de izquierda, vamos ninguna, socializar las pérdidas, el analfabetismo