Publicitat
Política · 14 de Juny de 2014. 13:28h.

El PSC no convida els díscols al consell nacional

Marina Geli diu que “com que ens tenen relegats, se n’han oblidat”

El PSC no convida els díscols al consell nacional

Geli, Elena i Ventura

L'exconsellera i diputada socialista Marina Geli ha assegurat que els tres diputats díscols del PSC no han estat convidats al consell nacional d’aquest diumenge, en el qual Pere Navarro presentarà la seva dimissió.

Geli, en declaracions a El suplement de Catalunya Ràdio, ha dit que “demà, els tres diputats crítics no han estat convidats en el consell nacional. Eh que no s’ho creuran això? Això és així. Se n’han oblidat. Com que ens tenen relegats orgànicament en la comissió de garanties i la comissió de garanties està congelada, ningú ens ha convidat. És un exemple”.

“Probablement no hi ha mala fe. Sobra gent o falta gent, en aquest partit, i com ho farem, aquest és el gran debat”, ha dit abans d’afegir que la defensa de la consulta no ha restat vots a altres formacions d'esquerres. “El PSC ha pecat d’omissió, i la gent vol dir. Si tu estàs a favor del dret a decidir no et pots aixecar mai de la taula. Izquierda Unida està a favor de la consulta; Podemos està a favor de de la consulta, i jo penso que no els hi ha restat”.

D’altra banda, creu que és prematur parlar de noms per substituir Pere Navarro com a primer secretari del PSC, en referència a Núria Parlon, l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 propumentides, Barcelona, 16/06/2014 - 14:04

Si hasta esto manipulan. al consell nacional del PSC NO SE INVITA. ESTÁN CONVOCADOS LOS DELEGADOS y aún así los militantes con responsabilidad institucional como ellos pueden asistir igualmente sin necesidad de invtiación como hicieron muchos.

#19 gh, Barcelona, 16/06/2014 - 11:22

Queda totalmente demostrado que el Psc es un partido profundamente antidemocratico. No solo engañan al electorado, también toman medidas que suprimen la libertad cual partido de extrema derecha.

#18 Lluís, Moià, 15/06/2014 - 07:42

La meva solidaritat amb els crítics. De totes maneres em va sobtar que la Marina Geli a 8TV manifestés que ella no és catalanista. El meu respecte si no ho és, però em va sobtar, no ho sabia. Llavors si no és catalanista, què és?, i llavors que critica exactament?.

#17 Fernando, Hospitalet, 14/06/2014 - 19:41

Yo, a la Geli, no la invitaría ni a un velatorio.

#15 Happy, Espulgues, 14/06/2014 - 17:29

El Psc es un partido catalanista, no soberanista ni secesionista . Estamos en un camino a la secesión y el Psc no puede traicionar a sus votantes ni a los españoles .

#15.1 Laura, Barcelona, 14/06/2014 - 23:31

M'hauràs d'explicar això de ser "catalanista" sense ser sobiranista. El que tu dius és purament folklorisme.