Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2020. 20:50h.

"El PSC no ha superat el marc mental de Pujol"

Javier Marín, exdirigent socialista: "volen tapar el 3% amb la independència"

"El PSC no ha superat el marc mental de Pujol"

L'exdirector de l'Escola de Formació de PSC, Javier Marín Vázquez, ha lamentat en una entrevista a e-notícies que "el PSC no ha superat el marc mental de Pujol" i ha exposat que el primer secretari dels socialistes, Miquel Iceta, "sempre flota". "És molt llest, la persona més intel·ligent Parlament i pot acabar sent president de la Generalitat, encara que no guanyi", ha advertit.

Marín, que es va donar de baixa de PSC el passat mes d'octubre, ha dit que "la independència és una mentida" i, en aquest sentit, ha remarcat que "no volen la independència, volen tapar amb l'estelada la corrupció de Jordi Pujol i de el 3%".

Després d'estar militant més de 40 anys al partit, Javier Marín Vázquez ha explicat que "a l'Hospitalet ja hi havia tensions polítiques" i que "els dirigents de PSC em confessaven que si feien el que jo deia duraven tres dies en el càrrec". "Militants de sota em deien: el que expliques està molt bé, però si no ho assumeix el de l'dalt jo no vaig a barallar-me", ha afegit.

El vicepresident de Societat Civil Catalana ha afirmat que "la gent entra en els partits a enxampar" i, en aquest sentit, ha subratllat que "el que puja és el que li fa la pilota a el cap i mai protesta". "Els que protesten no tenen futur polític a cap organització", ha reblat.

Finalment, Javier Marín Vázquez ha explicat que "al PSC estàvem per fer de tropa i manava els socialistes de Sarrià". "Ens feien tenir un complex d'inferioritat acollonant", "ens deien que estàvem aquí per fer de tropa, per enganxar cartells, per aplaudir", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Marcial, Santa Coloma, 04/12/2020 - 09:35

Los Reventós, Obiols, Serra, los avispados upper diagonal fundan el psc en el 78 y lo federalizan al psoe. Jugada maestra. Le dotan de un alma nacionalista como es lógico por su origen burgués y catalanista y someten a la masa emigrante. La sagrada patria, el un sol poble, la identidad y el control del pastel estarán a salvo. El alma que en verdad

#6 electra, Barcelona, 04/12/2020 - 09:06

Aquest s'ha quedat sense xollo......Ara a buscar com viure amb l'esquena dreta i sense responsabilitats!!!!!

#6.1 C. Guerrero Ruz, Viladecans, 04/12/2020 - 13:06

Pero dice verdades igual el busca xollos y tu una sola una consonante que ya sale, que no está repetida y que no hace referencia al plural. ¿Lo pillas? Lávate bien todo tú por el Covid...

#5 no soy nadie, barcelona, 04/12/2020 - 08:17

Terrible y esclarecedor último párrafo de la noticia, lo sé porque he vivido esa sensación en carne propia

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/12/2020 - 23:40

Gracias PCETA / PSOETA:

https://twitter.com/GirautaOficial/status/1334193344122138634

Que os vote vuestra ilustre madre. Ojalá la gente despierte y os hundáis como merecéis. Luego pasáis por el juzgado y a prisión.

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/12/2020 - 23:15

"El PSC no ha superat el marc mental de Pujol" No es que no lo haya superado, es que muy pronto lo hizo suyo, y hasta hoy, que sigue siendo tan separata como siempre. Con un falsísimo y embustero Igeta al frente.