Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2012. 11:09h.

"El PSC no pot ser el partit de l’antiindependentisme”

El candidat a diputat, Toni Comín, admet que "em va semblar fatal el discurs de Rubalcaba a la festa de la Rosa"

"El PSC no pot ser el partit de l’antiindependentisme”

Toni Comín

El candidat a ser diputat del PSC, Toni Comín, ha manifestat en declaracions a 'El món a RAC1', que "si volem seguir sent el PSC, no podem ser el partit de l’antiindependentisme”. "Això és trencar la tradició catalanista del PSC”, ha indicat.
 
Comín ha anat més enllà i ha reconegut que "voldria que el PSC fos el partit del referèndum d’independència legal i tranquil”. "Em va semblar fatal el discurs de Rubalcaba a la festa de la Rosa. Semblava que qui volgués marxar fos Artur Mas, i no un milió i mig de persones”.
 
Finalment, ha explicat que “encara m’estic pensant si ser diputat, ho estic acabant de madurar. Només sé que faré el que he de fer”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#12 angel, cardedeu is not ECSpain, 20/09/2012 - 19:06

En Pere Navarro es pitjor que Robacalvo. PSC han d´haver-hi 2 PSC´E i PSC

#11 laila, bcn, 20/09/2012 - 08:13

El PSC està com una cabra si no s'uneix al clam. La història els passarà factura i fara inexplicable que s'oposin a la independència de Catalunya.

#10 Maria Ferrer, Barcelona, 19/09/2012 - 23:01

Tradició catalanista del PSC? Deuria ser a la prehistòria. Cada dia us sembleu més al PP.

#9 Marc, Igualada, California, 19/09/2012 - 21:45

A tots aquells que diuen que el pare d'aquest senyor, l'Alfonso Carlos Comin, era un referent de l'etica en la politica, nomes recordar-los que documents declassificats dels EUA demostren que el que realment era aquest senyor es un informador del consulat dels EUA a Barcelona.

#8 Xavier Fusté, Barcelona, 19/09/2012 - 17:05

Toni fes el que la teva conciència et digui. Crec que la gent d'Avancem heu de confluir a una nova força d'esquerra nacional nascuda de les cendres de vosaltres d'ICV i d'ERC. Ferran, l'Alfonso Carlos Comín va ser un dirigent eurocomunista del PSUC, un gran home que creiaen la ètica de la política