Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2010. 11:26h.

"El PSC no s'entén sense el PSOE"

Leire Pajín: "Zapatero és i serà el líder indiscutible"

"El PSC no s'entén sense el PSOE"

Zapatero, amb Montilla, en el míting final de les generals

La nova ministra de Sanitat, Leire Pajín, ha afirmat en declaracions a Rac1 "en absolut [hi ha un problema entre el PSOE i el PSC]. Sempre hem tingut una relació magnífica. El PSC no s'entén sense el PSOE i el PSOE sense el PSC. En aquest moment està tot el PSOE bolcat en el més important per a Catalunya, que són les eleccions. [...] Ens sentim molt còmodes i ho donarem tot."
 
"El govern pot dir amb el cap ben alt -ha insistit que aquests últims sis anys han estat els de més compromís amb Catalunya.", ha insistit

També que "sóc una ferma defensora de la democràcia interna [en el PSOE]." i, en canvi, que "en el PP no s'elegeix democràticament i, tot i així, els seus dirigents es porten fatal."
 
"Els representants públics hem d'escoltar el que han dit els ciutadans de Catalunya els últims mesos de forma molt clara, i també hem d'explicar quin ha estat el projecte socialista, que és una aposta real per l'autogovern de Catalunya."
 
En la seva opinió, "Zapatero ha estat, és i serà el líder indiscutible [del PSOE]." i "anem a totes. Queden dos anys molt importants fonamentalment per treure aquest país de la crisi econòmica, i hi ha marge suficient per arribar a les eleccions generals en bones condicions."

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jordi Tallaferro, Barcelona, 20/10/2010 - 20:32

Motíu de més per què la gent progressista i socialdemocrata s'apunti a l'Esquerra com a partit català que no ha de demanar permís a Madrid per decidir el que ha de votar.

#2 Jep, Catalunya, 20/10/2010 - 16:28

Si Catalunya està com està, no cal oblidar quin és el partit que més poder té a Catalunya. Sens dubte el PSC. Alguna cosa tindran que veure, doncs, dic jo. Començo a dubtar si la seva estratègia és enfonsar-nos en la misèria i així fer-nos més assimilables per Espanya.

#1 joan, barcelona, 20/10/2010 - 15:47

vaja descubriment ,encara que lo correcte seria dir el dir el psc es el psoe ,i deixem ja de una vegada els eufemismes per distreure la parroquia.