Publicitat
Política · 14 de Maig de 2016. 12:32h.

"El PSC no s’ha creat en un departament d'Universitat"

Meritxell Batet diu que el seu partit és “l’esquerra que no dóna lliçons morals"

"El PSC no s’ha creat en un departament d'Universitat"

Batet en el Consell Nacional (foto PSC)

La candidat del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, ha afirmat que el seu partit “no s’ha creat en una empresa de comunicació ni en un departament d’Universitat” durant el Consell Nacional on s'han aprovat les llistes amb les que aquesta formació concorrerà a les properes eleccions generals. “No ens vam crear contra res, sinó a favor dels treballadors i els seus drets. Som un partit amb passat, sí, amb història, sí, però sobretot som  un partit amb molt futur. Som l’esquerra que no dóna lliçons morals, sinó que transforma la societat amb diàleg i humilitat”, ha afegit.

Batet també ha assegurat que “després d’aquests quatre mesos, ha quedat clar que al juny només hi ha una decisió a prendre: Rajoy o Pedro Sánchez. És bo que en un Parlament hi hagi pluralitat, però el dia 26 la decisió a prendre és a qui volem de President d’Espanya. Hem d’escollir entre una Espanya immobilista o el canvi a Espanya”.  “Els socialistes hem demostrat que pensem més en el país que en les nostres sigles o en els nostres interessos. Vivim un moment decisiu per als ciutadans de Catalunya i tot Espanya”, ha reblat.

Batet també ha apostat per “canviar Espanya per assegurar la llibertat dels catalans. Som la força que no nega ni exclou ningú. Pasqual Maragall ho va resumir molt bé: el que és bo per Barcelona és bo per Catalunya, i el que és bo per Catalunya és bo per Espanya”. “Tenim un projecte, el federalisme, que promou la suma i la col·laboració des del respecte a la diferència. Estem per prendre decisions i actuar, escoltant i pactant. Impulsarem la reforma de la Constitució, és un compromís del PSC i és un compromís personal. Treballarem intensament per convertir Espanya en un veritable Estat federal”, ha dit.

Batet a la seva intervenció

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 botifler1914, Caganandia, 17/05/2016 - 12:27

El PSC no s?ha creat en un departament d'Universitat

Cualquiera lo diría, en la facultad de medicina forense...

#11 Josep-Maria, Barcelona, 16/05/2016 - 00:37

Això de dir que no donen lliçons morals és fer de la necessitat virtut: si no en donen és perqué no en poden donar; no els les admetria ningú. On han tingut el poder real, no han sigut menys corruptes que el PP.

En alguns aspectes, Batet serà la Soraya del PSOE.

#10 Torosentado, Barcelona , 15/05/2016 - 21:22

Creo que lo más de lo más progre es vivir unidos en la desunión. Juntos en la separación, federados en una españa desfederada, tristes en la diversión, alegres en la tristeza, diversos en la separación juntos pero separados aunque siempre unidos para separararse y federados sin federación.....

#9 Marianna, Velianes, 15/05/2016 - 12:01

No cal q ho juris, Meritxell. Ho sap tothom q els socialistes no són cap model moral...

#8 DARDO121, BARCELONA - SPAIN, 14/05/2016 - 21:19

Esta pobre amiga de la meona y de su amiga que la enchufa, que se ha juntado con ella para poder sacar pasta y enchufar a los amiguetes en el ayuntamiento ( de momento ) ¿Pretende dar lecciones de algo?

El socialismo comunista siempre ha sido corrupto, niña, ¿de que vas?