Publicitat
Política · 9 de Gener de 2012. 17:39h.

El PSC no veu clar la consulta dels sindicats sobre les retallades

Navarro proposa un ple del Parlament "per debatre les polítiques d'austeritat"

El PSC no veu clar la consulta dels sindicats sobre les retallades

Pere Navarro, en una foto d'arxiu

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, proposarà al seu partit la convocatòria d'un ple específic al Parlament "per debatre les polítiques d'austeritat, altrament dites retallades", just després de reunir-se amb els líders catalans de la UGT i de CCOO.

El nou líder dels socialistes catalans s'ha compromès a estudiar la iniciativa sindical de fer una consulta popular sobre les retallades, però d'entrada pretén que a la cambra catalana es parli "no només d'ingressos sinó de com es prioritzen les despeses".

“A més de debatre les polítiques de retallades i en general sobre el sector públic, s’hauran d’aprovar unes propostes de resolució que seran vinculants per al Govern de la Generalitat”, ha remarcat.

Navarro ha indicat que “hem de trobar solucions que puguin ser compartides no només per grups polítics, sinó pel màxim nombre d’agents econòmics i socials”, i en aquest sentit ha subratllat “la coincidència que hi ha en el fons” de les propostes de sindicats i PSC. “Les retallades aporten una situació encara més difícil. No són la solució, fan l’economia del país encara més petita”, ha afegit.

Segons el dirigent socialista, “el Govern ha de triar entre la geometria variable amb diferents forces amb diferents filosofies pels temes sectorials, i ha de buscar una política amb el debat obert i sincer que necessita el país sobre el sector públic”. “Ha de triar aquelles opcions que li permeten fer un debat més estratègic pel que fa al futur del país i no només aquells temes relacionats amb el tacticisme”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 ULTIMO MOHICANO, PALS, 09/01/2012 - 19:33

El PSC tiene un montón de interinos suspendidos en todas las oposiciones que hoy estan con un pie fuera de la Generalitat, pues no tienen legitimidad ni hay trabajo para continuar maneniéndolos en su silla. Si no hay dinero para emprender nada, por qué continuan en una silla burocratica? Por qué?

#1 Pepito, bcn, 09/01/2012 - 18:23

El PSC no veu clar res... dejémoslo ahí.