Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2016. 20:47h.

El PSC no vol trencar amb el PSOE

Els socialistes catalans fan una crida a seguir "caminant junts”

El PSC no vol trencar amb el PSOE

Assumpta Escarp

El consell nacional del PSC ha refermat el vot en contra a la investidura de Mariano Rajoy "en primera i segona votació”, segons ha explicat la secretària d’organització dels socialistes catalans, Assumpta Escarp, en roda de premsa. La decisió s'ha aprovat “pràcticament per unanimitat”, amb només una abstenció dels 242 assistents.

En una declaració repartida a la premsa, els socialistes catalans mantenen, tanmateix, “la voluntat de mantenir la relació entre el PSC i el PSOE”, i ha fet una crida a “acceptar les discrepàncies, des de la convicció que hem de seguir caminant junts”.

El PSC insisteix en el ‘no’ a Rajoy perquè “no compartim les seves polítiques econòmiques i socials, perquè el considerem mancat de la voluntat i la capacitat suficients per combatre la corrupció, i perquè el fem, en gran mesura, responsable de la manca de diàleg entre els governs de Catalunya i Espanya".

Assumpta Escarp, a pregunta d'e-notíces, ha descartat que algun dels vuit diputats a Madrid, o el senador, pugui abstenir-se. “No es preveu i no crec que cap d'ells voti una cosa diferent que el ‘no’”, ha assegurat en resposta a e-notícies.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 olegarioelpilos, bcn, 26/10/2016 - 19:20

Porqué no han solicitado a los afiliados ,si estaban de acuerdo con apoyar los ayuntamientos ,como Barcelona ,Tarrasa o Badalona,HIPOCRITAS!

#7 Juan, Terrassa, 26/10/2016 - 16:56

Esta claro hacia donde quieren caminar alcaldes com Ballart de Terrassa o el mismo Iceta caminan a abrazarse al nacionalismo radical y sólo hay que ver sus resultados en las últimas municipales o nacionales
Muchos hemos votado socialista durante muchos años hasta ver el camino que ha tomado el PSC

#6 botifler1914, Sinitaca, 26/10/2016 - 11:34

Es como el que cada sabado se va de putas pero dice que ama a su mujer....

#5 Dolors, BCN, 26/10/2016 - 09:17

Tota la meva família porten votant socialista de tota la vida, però això s'ha acabat, a partir d'ara el meu vot i els dels meus familiars aniran cap a ciutadans mentre no es presenti la federació del PSOE a Catalunya.
Prou de mantindre sangoneres nazionalistes amb els nostres vots!

#4 Pepon, Bcn, 25/10/2016 - 23:19

El PSC se abstuvo con Don recortes Don Arturo.

Son un fraude. No por el no a Rajoy. Lo son por su continuo seguidismo al nacionalcatalanismo.

Una vergüenza su apoyo a la discriminación del castellano en la educación e instituciones.