Publicitat
Política · 24 de Març de 2011. 18:33h.

El PSC obre les hostilitats contra Mascarell

Joan Ferran el tracta de "socialdemòcrata errant" i "encisador de serps"

El PSC obre les hostilitats contra Mascarell

Ferran Mascarell, en una foto d'arxiu

El portaveu adjunt del PSC, Joan Ferran, ha titllat Ferran Mascarell de "socialdemòcrata errant" i "encisador de serps". L'apunt al seu bloc arriba després que dimecres passat, en una intervenció sobre les retallades del Govern a Barcelona, ja fes diverses al·lusions al seu excompany de partit.

"Ferran Mascarell, el socialdemòcrata errant, calla i és fa el distret. L'alcalde , Jordi Hereu, ha dit que l'Ajuntament de Barcelona està disposat a suplir la retallada en despesa cultural que prepara el govern d'Artur Mas -deu milions d'euros aquest any- a canvi que la Generalitat es comprometi, no només a tornar els diners, sinó a reprendre el 2012 el nivell pressupostari del 2010", ha indicat.

"La resposta? -segueix- El silenci i una fotografia còmplice de Ferran Mascarell amb un altre autoproclamat "socialdemòcrata", Xavier Trias, per fer veure que defensen la cultura , els seus equipaments i els interessos de la ciutat. Pura comèdia!"

Ferran finalitza dient que "la realitat és dura i la coherència escassa quan es presumeix de progressisme i s'assumeixen postulats de dretes. El glamur dels encisadors de serps, com el perfum, s' evapora en no res. Sovint més de presa del que un es pensa".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 La tieta, Bcn, 25/03/2011 - 14:55

Coneixent els excompanys del Mascarell encara el trobarem qualsevol dia en un pou.

#1 jordi, bcn, 25/03/2011 - 12:12

Mascarell és un frau. Ell és el responsable de la disbauxa econòmica a Cultura perquè en els seus mandats a Barcelona i a la Generalitat va instaurar un període de monumentalisme, subvencionitis i amiguisme. Ara ho d'arreglar i només se l'hi acudeix anar a cercar diners a l'Hereu. Vaja parell!