Publicitat
Política · 30 de Març de 2010. 10:21h.

El PSC ofereix "joc net"

Jaume Collboni: "El joc net beneficia la democràcia, no la sociovergència"

El PSC ofereix "joc net"

El nou director de campanya del PSC, Jaume Collboni

El nou director de campanya del PSC, Jaume Collboni, ha assegurat que "ens hem de conjurar amb els nostres adversaris. Amb en David Madí no he aconseguit parlar-hi. Els adreçaré una carta per acordar el joc net i l'esperit constructiu"."Ens interessa que hi hagi tranquil·litat per poder explicar l'obra de govern del president Montilla", ha afegit.

En una entrevista a El món a Rac-1, Collboni ha dit que "estic una mica atrafegat. Amb molta il·lusió i amb la sensació que tinc una gran responsabilitat" i sobre si és més notícia el seu nomenament o la retirada de Zaragoza, Collboni ha dit que: “Fifty-fifty. És la mateixa notícia".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Mònica, Sant Pere de Ribes, 30/03/2010 - 17:52

Tot i no ser socialista, he de reconèixer que em sembla fantàstica la idea del PSC de generar debat i escoltar les propostes de la ciutadania, materialitzada en la Conferència Oberta -Catalunya Causa Comuna.Els partits han de saber escoltar la ciutadania.

#18 Lluís, Barcelona, 30/03/2010 - 17:29

La renovació d'un partit polític sempre és positiva. Penso que és una bona pràctica en democràcia que han d'anar seguint totes les forces polítiques de forma més sistemàtica. Cal apostar de tant en tant per idees noves i buscar noves fòrmules

#17 Joan Miquel, Barcelona, 30/03/2010 - 16:40

Doncs sí, "Joc net" és el que cal perquè la gent torni a confiar en la classe política i en la democràcia, però "joc net" de totes les forces polítiques (i deixem-nos d'assenyalar amb el dit al PSC).Cal lluitar contra la desafectació ciutadana.

#16 Ton, La Catalunya arruinada del Montilla i cia, 30/03/2010 - 16:03

Hi ha tanta brutícia i quisca a can psc que ni amb salfumant es neteja. Mai més aquesta gent, mai més aquesta màfia sociata, mai més aquest insult a la intel·ligència que es diu Montilla, mai més aquests vampirs del diner públic.

#15 kim, Lleida, 30/03/2010 - 15:20

hahaha , el PSC joc net ??? M'hi jugo un sopar que l'únic de que parlaran en campanya eletoral és de que CiU té la culpa de tot i el PP és l'anticirist. Hem de fer neteja de tota aquesta púrria política semi-analfabeta com en Montilla