Publicitat
Política · 8 de Maig de 2018. 14:05h.

El PSC passa de puntetes sobre la "burla" a Montilla

Eva Granados diu que "els mitjans públics han de ser molt curosos"

El PSC passa de puntetes sobre la "burla" a Montilla

Eva Granados

La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, ha passat de puntetes sobre la caricatura que li va fer el periodista Maiol Roger a l'expresident de la Generalitat José Montilla després de l'entrevista que va concedir al programa Preguntes Freqüents de TV3.

Granados, a pregunta d'una periodista, s'ha limitat a dir que "els mitjans públics han de ser molt curosos i han de respectar sempre el seu codi deontològic i les seves pràctiques". "Nosaltres creiem que la burla no forma part d'aquestes pràctiques dels mitjans públics", ha afegit.

La reacció de la portaveu socialista arriba l'endemà Beatriz Silva (PSC) anunciés que havia fet arribar una queixa al CAC en relació a l'entrevista per saber "els criteris que utilitza TV3 per entrevistar els expresidents", "les raons per les quals l'expresident va ser objecte de mofes per part d'un periodista" i per "com selecciona el públic".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#5 Lobisome, BCN, 08/05/2018 - 18:07

El problema del PSC se llama C´s, partido de cuyo nacimiento es principal y único responsable. Si el pijerío con mala conciencia por culpa de los papás franquistas y residentes en el Turó Park se hubiera dedicado a escuchar a la Cataluña real y no los cantos de sirena pujolistas, no estaríamos así. Montilla, por cierto, fue parte del problema.

#3 Blake, Barcelona, 08/05/2018 - 17:04

El PSC tiene el síndrome de Estocolmo