Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2011. 14:47h.

El PSC perdrà la presidència de la Sindicatura

Joan Colom, Ernest Sena i Agustí Colom acaben el mandat

El PSC perdrà la presidència de la Sindicatura

Joan Colom, en una imatge d'arxiu

El proper ple del Parlament del 23 de febrer inclourà a l’ordre del dia la renovació de quatre membres de la Sindicatura de Comptes. Es tracta de tres síndics que han acabat el seu mandat i que estan en funcions ─Joan Colom, Ernest Sena i Agustí Colom─, i de cobrir la vacant que va deixar Alexandre Pedrós en morir el 2 de juliol passat.

El termini per presentar els candidats a síndic acaba aquest divendres 18 de febrer al migdia. Els síndics de comptes, que tenen un mandat de sis anys, han de ser elegits pel ple del Parlament i necessiten el suport de tres cinquenes parts dels diputats, és a dir, un mínim de 81.

El vicepresident primer de la cambra, Lluís M. Corominas, ha explicat que a la junta de portaveus s’ha dit que hi ha acord suficient per tirar endavant aquesta renovació.

D'altra banda, el màxim representant de la UNESCO, Davidson Hepburn, intervindrà davant aquest mateix ple. En aquesta sessió es renovaran  quatre membres de la Sindicatura de Comptes i s’elegiran els tretze membres del Consell Assessor de RTVE a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Torrescárcela, Barceloa, 15/02/2011 - 21:02

Joan Colom, "el profesor", así quería que le llamaran en el Parlamento Europeo por celos al Profesor Duverger, -distancia infinita la que los separa- ha dormido de nuevo. La zorra a guardar gallinas. Cómo iba a denuniciar la corrupción del caso Palau. Sólo Ciuddadanos se atrevió a hacerlo.

#1 Gemma, Igualada cpiltal del atur, 15/02/2011 - 20:49

Me'n alegro moltissim que el PSC ho vagi perdent tot.
Espero i desitjo que tambe perdin l'alcaldia d'Igualada, ja han especulat prou