Publicitat
Política · 20 de Maig de 2009. 11:05h.

El PSC posa d'esquena Vidal-Quadras

"Vidal Quadras sempre fa política contra Catalunya"

El PSC posa d'esquena Vidal-Quadras

Cartell del PSC

El PSC innova una altra vegada en les precampanyes electorals. Els socialistes han presentat una tanca de publicitat en la qual apareix la cara de l'eurocandidata socialista Maria Badia al costat del candidat del PP, Alejo Vidal-Quadras, d'esquenes, amb la inscripció "Tu decideixes quina Europa vols". Això ha passat el mateix dia que Vidal-Quadras es va deixar voler pel PP català i va dir estar disposat a tornar a militar a Catalunya.

La cap de llista del PSC a les eleccions europees i eurodiputada, Maria Badia, ha presentat les tanques de campanya que, segons ella, “simbolitzen les dues Europes: la de la dreta que se’n va, i la de l’esquerra que entra”. Per Badia, les tanques amb els rostres d’antics dirigents mundials expressen “les cares dels que ens han portat a la situació actual, cadascun d’ells representa un passat poc digne”, i ha argumentat aquesta idea dient que “el que volem és que la gent vagi a votar pensant en el que s’hi juga”.

Maria Badia també s’ha referit a les paraules on el candidat del PPC, Aleix Vidal Quadras, deia que volia tornar a fer política a Catalunya. “El senyor Vidal Quadras sempre fa política contra Catalunya, més que a Catalunya, i contra allò que decidim al Parlament de Catalunya”, i ha posat com exemples els recursos del seu partit contra la LEC i l’Estatut de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Rosa, BARCELONA, 21/05/2009 - 11:49

No penso anar a votar a ningú. Els nous parlamentaris europeus cobraran una mica més del doble del que cobren ara, llegit a la premsa fa uns dies. A més, la sra. Maria Badia afirmà que l avanç amb el català és gràcies a Zaptero. (Increïble !)

#23 ILONA, Barcelona, 20/05/2009 - 23:59

Si no no vas, ells tornen. Això ja no s'aguanta, no ens tornareu a enredar, que torni el dobermann i qui sigui, que més espoli fiscal ja no ens poden fer. Que ja ens afeitem, home!

#22 Oriol, BCN, 20/05/2009 - 23:48

Ja hi tornem a ser, a fomentar el bipartidisme espanyolista PSOE - PP, el somni etern dels partits autodenominats constitucionalistes.

#21 Mananis, Girona, 20/05/2009 - 22:48

Doncs jo al senyor Lopez-Aguilar i a tota la classe política (PSC,PSOE;PP,ICV;ERC CiU etc) els enviava a Europa però al tribunal de crims contra l'infància per haver creat la pitjor llei del divorci de tot Europa

#20 sulfuro sulfuro, Barcelona, 20/05/2009 - 20:28

Hay cosas que se pegan más rápidamente
que la gripe
Al PSC, su íntimo roceteo nacionalista le ha contagiado la costumbre de que atacar al partido es atacar a Cataluña
Si V Cuadras cabalga de nuevo en Cat. los que temen a la verdad ya se echan a temblar