Publicitat
Política · 28 de Juny de 2011. 09:04h.

El PSC posa nou condicions a CiU per negociar

Nadal assegura que "és un oferiment concret i possible"

El PSC posa nou condicions a CiU per negociar

Nadal i Mas, en una imatge d'arxiu

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, en un article publicat a La Vanguardia, es mostra disposat a iniciar negociacions amb CiU i el president Artur Mas sobre nou àmbits per tal de trobar una sortida a la crisi.

Pel que fa als nou punts sobre els quals negociar, el diputat socialista es refereix, d'una banda, a la reforma de les lleis de la CCMA i del CAC i a la formulació d'una nova llei electoral per a Catalunya.

En l'àmbit de l'educació, Nadal proposa assegurar el model educatiu pactat en l'anterior legislatura i mantenir el model lingüístic i la seva aplicació en el model educatiu. El president del grup parlamentari del PSC també aposta per la clarificació i aplicació compartida del pacte per la immigració.

Pel que fa a propostes per sortir de la crisi, Nadal incideix en la necessitat de simplificar tràmits administratius per facilitar l'activitat productiva, el desplegament de polítiques actives d'ocupació i de formació ocupacional; desenvolupar política sde estalvi i racionalització en els serveis de salut, així com treballar en polítiques en matèria de recerca i innovació.

"No hi ha cap càlcul en aquest oferiment. Cap contrapartida. Aquest és un oferiment sincer. Un oferiment concret i possible. Només cal seure a la taula de la negociació i estar disposats a treballar", assegura Nadal.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Bacus, Sort, 30/06/2011 - 11:24

I CIU com un pardal caura a les urpes dels mateixos que han enfonsat el país.

#4 ULTIMO MOHICANO, PALS, 29/06/2011 - 17:37

Ja és hora que CIU posi els collons sobre la taula i es decideixi amb qui pacta, que faci neteja de les plantilles i envii la penya socialista als pavellons d´hivern, es a dir, a casa seva.

#3 Jordi, Teià, 28/06/2011 - 10:02

Surrealista. És com si la Belén Esteban em posés condicions per ser la meva novia, el Raphael per venir-me a animar les festes a casa, o el Duran Lleida em posés condicions per tal que el convidés a sopar.

#2 Despertaferro, Ripoll, 28/06/2011 - 09:59

Sembla que l'abstencio del PPC ja no serà necessaria. El quid pro quo CiU - PSOE i PSC - CiU funcionara a la perfecció. Crec que es ben legitim, malgrat als del PPC no els agradi gens. Es clar, es pensaven que jugarien un paper fonamental a la governabilitat de Catalunya, HAHAHAHAHA

#1 Mamaba Negra, Barcelona, 28/06/2011 - 09:52

Ah, amb el PSOE si que es pot pactar? amb els responsables del despilfarro i de que no sortim de la crisis en molts anys?

SOCIALISME=POBRESA

#1.1 Maquiavel, BCN, 28/06/2011 - 10:03

Els del PP i els del PSOE teniu la mateixa confusió. Tendiu a pensar que no hi vida politica fora de vosaltres, malgrat la realitat s'imposi amb certa frequencia. Sou patétics.