Publicitat
Política · 14 de Maig de 2010. 14:18h.

El PSC prefereix la sentència de l'Estatut després de les eleccions

Iceta admet que "ara ja no convé"

El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha admès que "ara ja no convé", abans de les eleccions, una sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. "Estem objectivament ja en període preelectoral, és veritat que les eleccions seran a la tardor i la campanya és quan és, però jo crec que ja no fora bé que, el Tribunal Constitucional en la situació en la que es troba, prengués ara una decisió i emetrès una sentència".

Iceta, que ha anat a la seu del districte de les Corts per votar la reforma de la Diagonal, ha instat al Congrés i al Senat que "renovin els membres del tribunal que els pertoca" perquè considera que "hi ha una situació molt anòmala, des de que el TC no està complet, quatre havien d'haver estat renovats i un ha estat recusat d'una forma bastant controvertida", ha afegit Iceta.

Iceta, en el moment de votar la reforma de la Diagonal
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Miquel, BCN, 14/05/2010 - 19:27

Recordeu que aquest personatge és de l'altra banda, és a dir, de la banda que va retallar l'Estatut aprovat pel Parlament. Els agraïm que s'hagin carregat definitivament la via morta autonomista **** Adéu Espanya !

#7 sulfuro sulfuro, Barcelona, 14/05/2010 - 18:30

Este Iceta es un iluso. El PSC tiene perdidas, (se lo ha ganado a pulso), las elecciones con o sin sentencia del Estatut.
La sentencia cuanto antes mejor.
Ya hemos esperado bastante y hay que parar la máquina de unos desarrollos
construidos en el aire

#6 joan, manresa, 14/05/2010 - 17:58

El Casal 17.30h,--No, no Sr. Iceta,alias el galtas.La campanya electoral ha de tenir ya clarificat el futur.Volem sentir que farán els partits politics.No val tornar enganyar el poble fetas las eleccions.En saben un munt vostés d'axó .I ya farán axó

#5 Miquela Calceta, Bna, 14/05/2010 - 17:25

Al partidet que és la seva pàtria ara no li convé la senténcia de marres.A Catalunya que li donen pel sac, oi Calceta?, i als catalans, i a les catalanes. El PSOE és el primer. Si havessis de menjar del psc no estaries tan llustròs Miguel.

#4 edu, barna, 14/05/2010 - 16:38

para aquellos que somos discriminados por nuestras propias administraciones publicas en catalunya por ser castellanohablante y "no nacionalista" nos urge una sentecia cabal al magen de las presiones que están ejerciendo los nacionalistas excluyentes.