Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2020. 17:52h.

El PSC pregunta per la “cessió” del Palau al Consell per la República

També si personal de la Generalitat va participar en l’organització

El PSC pregunta per la “cessió” del Palau al Consell per la República

El diputat del PSC, Ferran Pedret, ha preguntat, per escrit, a la Mesa del Parlament, els motius pels quals el Consell per la República va poder celebrar la seva assemblea fundacional al Palau de la Generalitat.

“Mitjançant quin procediment administratiu es va autoritzar la cessió o lloguer d’un espai del Palau de la Generalitat per la celebració d’un acte organitzat per representants electes d’una sèrie de partits, que va tenir lloc el divendres 18 de desembre del 2020?”, pregunta el PSC.

“En quina data es va autoritzar la cessió o lloguer de la Sala Torres García del Palau de la Generalitat de Catalunya per dur a terme l’esmentat acte? es va tractar d’una cessió d’us o d’un lloguer?”, afegeix.

“Quina taxa o preu públic van satisfer els organitzadors? Quin cost suposa per la Generalitat l’ús d’un espai públic del Palau de la Generalitat per a la realització de l’acte? Va assumir la Generalitat algun cost relatiu a la producció o realització de l’acte esmentat?”, reclama.

“Va participar personal al servei de la Generalitat en l’organització, producció o realització de l’acte, o en l’acompanyament o atencions protocolàries als assistents?”, conclou.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Alien, Saturn, 22/12/2020 - 10:24

Que contestin i/o cap a la Fiscalia. Prou punyetes.

#12 A., Barcelona, 22/12/2020 - 10:02

D'això se'n diu prevaricació, aquí i a la Xina popular. Pocavergonyes.

#11 Benet S., Barcelona, 22/12/2020 - 09:51

El tó de la pregunta es massa formal i respectuós i no son meritories per la banda de delinquents que han segrestat les institucions per malversar i aplicar el fanatisme sectari en profit propi. Arribats a aquests extrems el que cal es mà dura i directament passar a l'acusació, res de preguntar. Pels mitjans que sigui cal expulsar-los d'arreu.

#10 Barretina a rosca, Black hole, 21/12/2020 - 22:14

¿Desde cuándo los indepes racistas, xenófobos y caciques tienes que pedir permiso para usar sus propiedades o lo que es suyo?

#9 El Palau dels llaços grocs, Barcelona, 21/12/2020 - 21:54

Aquest Palau, més que el Palau de la Generalitat, sembla la casa de tócame Roque, si ets llaç groc entres a dins com Pedro por su casa, Antonio Baños, Lluis Llach o aquests nou-nats pel Consell de la Republiqueta, que a casa seva els coneixeran i que ningú ha votat