Publicitat
Política · 20 de Desembre de 2008. 14:53h.

El PSC prepara les municipals

Vol tenir candidatura a totes els municipis de més de 1.000 habitants

El PSC prepara les municipals

Imatge de la roda de premsa

L'alcalde de Barcelona i secretari de política municipal del PSC, Jordi Hereu, ha dit que amb la reunió del Consell de Petits Municipis “s´ha construït una de les grans potes de la política municipal del PSC”, i ha defensat la idea que “un bon finançament per Catalunya és un bon finançament pel municipalisme català”, i ha afegit que “estem confiats de que es pugui aconseguir el gran objectiu”.

Respecte a les negociacions que està duent a terme el Govern de la Generalitat amb el Govern de l´Estat, Hereu s´ha mostrat convençut de que “ara el que la situació demana és que es pugui treballar amb intensitat i tranquil·litat” per, segons ha dit “aconseguir el finançament que Catalunya necessita”.

Jordi Hereu ha pronunciat aquestes paraules després d´assistir al Consell de Petits Municipis, un òrgan que aplega a tots els alcaldes i portaveus municipals del PSC en municipis de menys de 5.000 habitants.

A més, el secretari de política municipal ha anunciat que els socialistes catalans estan treballant perquè en les properes eleccions municipals hi hagin candidatures del PSC “a tots els municipis de més de 1.000 habitants” ja que, segons ha dit, això respon “a la voluntat del PSC d´estar a tot Catalunya”.

Hereu ha reconegut que el PSC no només està treballant en el finançament de Catalunya, sinó que també ha constituït un grup intern “per fer propostes i vestir la reflexió de la que serà la reforma de la llei de finançament local”, ja que segons ell, l´èxit de la reforma resideix “en fer una bona diagnosi dels objectius que s´han d´assolir”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon, Barcelona, 20/12/2008 - 15:23

Dono per fet que Esquerra -tots els sectors d'Esquerra- proposarà, per higiene democràtica, formar fronts antisocialistes per treure el PSC dels ajuntaments on porti governant més de tres dècades. Encara que les eleccions les guanyin els sociates.