Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2022. 15:04h.

El PSC pressiona perquè ERC pacti els Pressupostos

Recorda que Pedro Sánchez va suprimir la sedició

El PSC pressiona perquè ERC pacti els Pressupostos

La portaveu del PSC, Elia Tortolero, ha pressionat a ERC y al president de la Generalitat, Pere Aragonès, perquè s'obrin a pactar els Pressupostos i ha lamentat que encara no han rebut la documentació tècnica que van demanar per encetar la negociació amb el Govern.

Tortolero ha manifestat en roda de premsa que "Aragonès ha de decidir quan ens envien la documentació i què, com i amb qui vol aprovar els pressupostos o bé obrir la negociació" i ha exigit al president de la Generalitat que "clarifiqui" quin rumb vol adoptar amb els comptes.

"Pedro Sánchez ha treballat per garantir uns Pressupostos en vigor l'1 de gener i aquí seguim esperant que Pere Aragonès" i, en aquest sentit, ha recordat que aquest dijous "es prendrà en consideració la reforma del delicte de sedició". Finalment, Elia Tortolero ha destacat que aquesta setmana és "legislativament ambiciosa" per part del Govern espanyol que "es posicionarà a favor de construir la convivència".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Chris, Lleide (RIP Cataluña), 23/11/2022 - 12:58

Cada vez me cae peor la izquierda desde el procès.

#5 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/11/2022 - 18:16

¿A algún votante del PSC todavía le queda alguna duda de que se venden a cualquier precio con tal de seguir un día más en el poder?

#4 joan, manresa, 21/11/2022 - 17:19

Can Tonet ..,tencant ya la seva paradeta..-Amb política entenem que sa de tenir ma esquerra ( no vol dir ser d'esquerres )..,no es pot abocar tot lo que es vol...,i el PSC.., es molt curt de miras..,la situació actual es molt ..,pro molt complicada...,i el Sr. Sánchez, pagará els seus desgavells..,no es pot governar axis.., i el monstre avança !

#3 El Llop de Burriac, Cabrera de Mar, 21/11/2022 - 16:17

La cara no us cau a terra de vergonya als socialistes? Els vostres socis us humilien, diuen que "ho tornaran a fer", el fugat se n'en riu dels vostres "regalets" a costa del Codi Penal i encara els aneu a suplicar us facin cas. El pitjor és que se n'en riuen de tots nosaltres.

#2 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 21/11/2022 - 16:11

Claro, Antonio esta semana se posicionará a favor de construir la convivencia en cataluña. Los del PSC nos entretienen con cuentos rosas de unicornios azules. Tan soñadores somos que seguimos esperando al príncipe azul. Y la luna la tocaremos con la mano, si hace falta. O con la punta del cuerno.