Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2015. 14:08h.

El PSC ratifica Collboni

Després de posar el seu càrrec a disposició de l’executiva nacional del partit i l’executiva de la Federació de Barcelona

El PSC ratifica Collboni

Una reunió de l'executiva del PSC

El líder socialista al consistori barceloní ha emès un comunicat en què defensa la seva innocència, mostra la seva voluntat de col·laborar amb la justícia i explica que, després de posar els seus càrrecs a disposició del partit, la direcció l'ha ratificat.

"L'executiva nacional del PSC i l'executiva de la Federació de Barcelona m'han ratificat en els meus càrrecs, tant institucionals com orgànics, després que, en aplicació del punt 41 del Codi Ètic, els posés immediatament a disposició dels respectius òrgans" , subratlla.

Collboni afirma que té l’”absoluta convicció que he actuat en tot moment dins de la legalitat en l’exercici de les meves anteriors funcions polítiques com a secretari de Comunicació del PSC”. 

Finalment, mostra la seva “total disposició a col.laborar amb la Justícia per a l’aclariment dels fets de referència, tot esperant que el procés es produeixi amb la màxima celeritat possible”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Neferu, Barcelona, 07/12/2015 - 18:01

Pues no me parece ético. Si está "imputado" debería plegar velas y cuando se demuestre su inocencia, que sea ratificado en todos sus cargos, NO antes de demostrarlo.

#2 manEL, Bcn, 07/12/2015 - 16:21

Venga va, no nos hagamos trampas al solitario: que diferencia sustancial separa a este PSC de CiU en cuanto a la defensa de los que no somos estelados.
Un canal totalmente orientado a desprestigiar lo q huele a España. Yo pensaba que la presión era para parar el independentismo...y, NO!!!!!!!!!!!!!!

#1 Pere, Barcelona, 07/12/2015 - 14:02

Y a Chavez y a Griñan y a los del mercurio. Y a los chorizos de los Ere y en su momento a Vera, Corcuera, Barrionuevo, Juanito Guerra...Tienen tantos corruptos como el PP...puajjjj